28 / 04 / 2024

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Levent Çakıroğlu halen Tüpraş Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Bu kapsamda Levent Çakıroğlu hakkında merak edilen tüm detaylar; Levent Çakıroğlu,  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamış, University of Illinois’den yüksek lisans derecesini ile mezun olmuştur.

İş hayatına 1988 yılında, Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı Yardımcısı olarak başlayan ve 1991-1997 yılları arasında aynı Bakanlık’ta Hesap Uzmanı olarak görevde bulunmuştur. Öte yandan, 1997-1998 yılları arasında Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkan Yardımcılığına atanmış ve aynı dönemde Bilkent Üniversitesi’nde yarı zamanlı Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu Koç Topluluğu’na 1998 senesinde Mali Grup Koordinatörü olarak başlamıştır. Sonrasında, 2002-2007 yılları arasında Koçtaş CEO’su, 2007-2008 yıllarında Migros CEO’su görevini yapmıştır.

Levent Çakıroğlu , 2008 senesinde Arçelik CEO’su olarak atanmış ve aynı zamanda da 2010 senesinden itibaren Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı olarak görevlerde bulunmuştur. Ayrıca, Çakıroğlu Nisan 2015’te Koç Holding CEO’su olarak atanmış ve halen Koç Holding CEO’su olarak görev yapmaktadır. Nisan 2016 yılından bu yana da yine Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Levent Çakıroğlu, Arçelik LG ve Türk Traktör’de Yönetim Kurulu Başkanı, Otokar’da Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve muhtelif Koç Topluluğu şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesidir.

Levent Çakıroğlu İngilizce bilmekte olup; evli ve iki çocuk babasıdır. Levent Çakıroğlu, 30 Mart 2015’ten bu yana Tüpraş Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

 


Geri Dön