28 / 04 / 2024

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Bal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Ahmet Bal Ülker Yönetim Kurulu Başkanı – Bağımsız Üyesidir. Ahmet Bal 1957 senesinde Tokat’ta dünyaya gelmiştir. Ahmet Bal,  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nü bitirerek Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’nda başlamıştır.

1991 senesinde Baş Hesap Uzmanlığı ve Yeminli Mali Müşavirlik unvanını alan Ahmet Bal, 1992 senesinde de İngiltere’de Nottingham Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisans derecesi (MBA) almış; 1994 yılında Anadolu Endüstri Holding’de Mali İşler Koordinatör Yardımcısı olarak göreve gelmiştir.

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal, 1995-1998 yılları arasında, Anadolu Grubu Yurtdışı Coca-Cola operasyonlarından sorumlu Efes Sınai Yatırım Ticaret A.Ş. Finans Direktörlüğü, sonrasında 1998-1999 yılları arasında Efes Sinai Yatırım Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, 1999-2006 yılları arasında Anadolu Endüstri Holding Mali İşler Başkanlığı’nda Otomotiv, Finans ve Kırtasiye Şirketlerinden Sorumlu Mali İşler Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür. Öte yandan, 2006-2012 yılları arasında Anadolu Endüstri Holding’de Grup Şirketlerinden Sorumlu Denetim Koordinatörlüğü görevini gerçekleştirmiştir.

2013-2018 yılları arasında Anadolu Grubu Şirketlerinin Denetiminden Sorumlu Denetim Başkanlığı görevini gerçekleştiren Ahmet Bal, evli ve iki çocuk babasıdır.

ÜLKER HAKKINDA

Ülker, Türkiye’nin köklü, güçlü, yerli ve milli markalarından birisidir. ‘Ülker’in geçmişi 1944 yılına kadar uzanıyor. Merhum Sabri Ülker ile Asım Ülker kardeşler tarafından Eminönü Nohutçu Han’da bulunan ve temelleri atılan Ülker, bu günkü gücünü bu zamanlara taşıyan bir marka olmuştur.. Aynı anda hem geleneksel hem geleceği temsil edebilme gücüne sahip olan Ülker, bu topraklarda doğmanın gururu ile köklerinden beslendiği toplumun sosyolojik ve ekonomik gelişmelerine uyum sağlayan bir marka olma özelliği taşıyor. Bu kapsamda Ülker’in yenilenip değişmesi hiç bitmeyen bir yolculuk olarak görülmekte.

Ülker, mutlu anlara eşlik etme, güven, samimiyet, yakınlık, aileden biri olma gibi duyguları içinde barındırırken, toplumun tam kalbinde yer alıyor. Tüketicilerle iletişim kanallarını her zaman açık tutan Ülker, şeffaflık ilkesini tüm faaliyetlerinde öncelik haline getiriyor.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

 


Geri Dön