16 / 05 / 2024

Maptriks avm haritası

Maptriks avm haritası

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks’in verilerine göre, son beş yılda en fazla AVM artışı sırasıyla İstanbul, Ankara ve Muğl

2021'in sonuna kadar 26 AVM daha açılacak!

50’nin üzerinde AVM’ye proje &; konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, Türkiye’nin AVM haritasını çıkardı.

Hangi şehirlerde AVM fazlalığı var?

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Akademetre'nin Türkiye genelinde 6'ncısını gerçekleştirdiği AVM araştırması, 2016-2018 projeksiyonuyla yayınlandı. Kapsamlı araştırması, Türkiye genelinde mevcut AVM haritasını gözler önüne seriyor.

İstanbul'a 2016'da 40 yeni AVM gelecek!

Sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks’in AVM raporunda Türkiye’de 4 ilin 2016 yılında ilk kez AVM’ye kavuşacağı ve İstanbul’a 2016 yılında 40 yeni AVM’nin geleceği belirtiltildi.

Türkiye’deki AVM sayısı 361'e yükseldi!

Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks, Türkiye’deki AVM dağılımını ortaya koyduğu 4. Çeyrek AVM Raporu’nu açıkladı.

AVM artış oranı azaldı!

Maptriks tarafından Türkiye genelinde AVM sektörüyle ilgili yapılan araştırmaya göre 2005 -2010 arasında yüzde 200 olan AVM artış oranı 2010-2015 arasında yüzde 67'ye kadar düştü.

Türkiye'deki AVM sayısı yıl sonunda 411'e ulaşacak!

TÜRKİYE'nin alışveriş merkezi (AVM) haritası çıkarıldı. Mayıs itibarıyla Türkiye'de 349 AVM yer alırken, bunun yıl sonunda 411'e ulaşması bekleniyor. AVM'lerde İstanbul, Ankara ve İzmir başı çekiyor.

2017'de AVM sayısı 454'e yükselecek!

AVM'leri mercek altına alan değerleme kuruluşları EVA Gayrimenkul ve Akademetre, Türkiye'nin AVM haritasını çıkardı. AVM sayısının ise 2015 sonunda 411'e, 2016'da 444'e, 2017'de 454'e yükseleceği öngörülüyor.

Türkiye'de kaç AVM var?

Türkiye’nin alışveriş merkezi (AVM) haritası hazırlandı. Mayıs itibariyle Türkiye’de 349 AVM yer alırken, bunun yıl sonunda 411’e ulaşması bekleniyor. 2017 sonunda kadar sayı 454’e çıkacak.

Türkiye'de 74 AVM inşaatı devam ediyor!

Araştırma şirketi Maptriks AVM raporunu kamuoyuyla paylaştı. Mevcut durumda 341 alışveriş merkezinin (AVM) faaliyet gösterdiği Türkiye'de inşaatı devam eden 74 AVM bulunuyor.

İşte Türkiye’nin AVM haritası!

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks’in verilerine göre, son beş yılda en fazla AVM artışı sırasıyla İstanbul, Ankara ve Muğl

EVA ve Akademetre, Türkiye'nin AVM haritasını açıklıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Akedemetre Araştırma Şirketi, Türkiye'nin alışveriş merkezi (AVM) haritasını çıkardı. Hazırlanan raporda, İstanbul'da AVM'ye ihtiyaç kalıp kalmadığı, hangi illerin AVM'ye 'Yeter' dediği gibi bilgiler ilk kez paylaşılacak

AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta yapılacak!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü kez düzenlenecek AVM Yatırımları Konferansında sektörün önde gelen yatırımcı ve perakendecileri alışveriş merkezinin bugünü ve geleceğini tartışarak yol haritası oluşturacaklar

Müşteriler mescidi olmayan AVM'lerden şikayetçi!

AVM'lere giden ve ibadetlerini de ihmal etmek istemeyen müşteriler, önemli bir hizmetin yapılmıyor olmasından dolayı şikayetçi

Maptriks avm haritası Haberi

Maptriks avm haritası

Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, sektörel ve istatistiki verileri sağlayan, bu verileri yorumlayarak çözümler üreten yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks, Türkiye’deki AVM dağılımını çıkardı.

Maptriks’in verilerine göre Türkiye’de en fazla AVM, Avrupa Yakası’nda 66, Anadolu Yakası’nda 27 tane olmak üzere, toplam 93 AVM ile İstanbul. İkinci sırada 33 AVM ile Ankara bulunurken, onu İzmir 21, Antalya 14 ve Muğla 13 AVM ile takip ediyor.

Verilere bakıldığında Artvin, Bilecik, Bitlis, Çankırı, Düzce, Erzincan, Karaman, Kastamonu, Mardin, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye ve Tokat illerinde sadece birer tane AVM yer aldığı görülüyor. Burdur, Bartın, Sinop, Çorum, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Tunceli, Bingöl, Muş, Van, Şırnak, Adıyaman ve Kilis illerinde ise alışveriş...