06 / 05 / 2024

Mar Yapı Basın Ekspres Yolu projeleri

Mar Yapı Basın Ekspres Yolu projeleri

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Ege Yapı'nın basın toplantısı ertelendi!

Ege Yapı'nın yeni projesini tanıtacağı basın toplantısı 26 Nisan tarihinden 27 Nisan tarihine ertelendi. Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

Mayra Yapı basın toplantısı 22 Şubat'ta!

Mayra Yapı, 2016 Değerlendirmesi ve 2017 projelerinin açıklanacağı basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 22 Şubat'ta gerçekleşecek.

Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen Güneşli G Tower projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. İşte Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016...

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

G Tower Mar Yapı fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükselen G Tower Mar Yapı fiyatları 370 bin liradan başlıyor. Projede toplam 432 daireye yer veriliyor.

Mar Yapı Basın Ekspres Yolu projeleri Haberi

Mar Yapı Basın Ekspres Yolu projeleri

Basın Ekspres Yolu'nun geçtiği Güneşli bölgesine inanan Mar Yapı, bölgeye ilk adımını Güneşli Konakları ile attı. 


Şirket bugün Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerini yürütüyor. Bölgeyle ilgili konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "10 yıl önce Güneşli Konutları ile ilk adımı attığımız bölgede daha sonra Güneşli Basın Ekspres Yolu'nun lokasyon olarak özelliklerine odaklanarak burada lüks rezidanslar inşaa edebileceğimizi fark ettik ve çok başarılı olduk. İnşaat kalitemizle Divan markasını Güneşli'ye taşıdık. Divan Suites İstanbul G Plus'ı hayata geçirdik. Şu anda bölgenin en başarüı oteli olarak Divan kalitesi ve ayrıcalığıyla hizmetveriyor" dedi.

"Yoo markasını Güneşli'ye taşıdık" 


Halen yapımını sürdürdükleri G-Yoo Inspired by Starck'ı dünya çapmda bir tasarımcı olan Philippe Starck işbirliğiyle hayata geçirdiklerini aktaran Özkök, "Miami, Londra,...