27 / 04 / 2024

Mar Yapı otel projesi

Mar Yapı otel projesi

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Mar Yapı lansmanı 30 Eylül'de!

Mar Yapı, Türkiye’de ilk kez otel ve gayrimenkul yatırımı yapacak olan yepyeni bir grupla kurduğu ortaklığı 30 Eylül 2014 Salı günü yapacağı bir basın toplantısıyla açıklayacak...

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Mar Yapı otel projesi Haberi

Mar Yapı otel projesi

Yıllar sonra yolum bir kez daha Çin'e düştü. Hani bizde diyorlar ya “adamlar yol yaptı” diye, onlar bu işi çoktan aşmış. Şehir içinde saatte 430 km hız yapan manyetik raylı tren işliyor. Dile kolay, Çin yılda 500 milyar doları geçen dış ticaret fazlası veriyor. Bizim de katkımız yok değil… Geçen yıl Çin'in, Türkiye ile olan dış ticaretinde net fazlası 22 milyar dolar… Alıyoruz, satamıyoruz. Satamayız da… Ne satacağız ki? Türkiye'de üretilip de, Çin'de üretilemeyen ne var? Hem de daha ucuza! O zaman Çin ile bu açığı nasıl kapatabiliriz? Her geçen gün zenginleşiyorlar. Hesaplamalara göre 2024 yılında dünyanın en büyük ekonomisi olacaklar. Zengin sayısı hızla artıyor. Bizim de bu işten pay almamız gerekir. Nasıl? Tek çıkar yol turizm görünüyor.


Çin için...