18 / 05 / 2024

mar yapı turizm

mar yapı turizm

Bayramoğlu’nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı bu kararıyla, projeye girmiş ancak inşaatların tamamlanamaması sonucu mağduriyete uğramış 96 aileye de umut ışığı oldu...

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadircan Celaloğlu tarafından kuruldu. 

Asbir Yapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbir Yapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seda Tüfekçi tarafından kuruldu.

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mahmut Polat tarafından kuruldu.

Urban Üst Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urban Üst Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karaman tarafından kuruldu.

Regula Yapı Turizm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regula Yapı Turizm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Celil Kurt, Köksal Kaya ve Nurullah Kaya ortaklığıyla kuruldu.

Bosa Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosa Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Esentepe tarafından kuruldu. 

İşcan Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşcan Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can tarafından kuruldu. 

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Metsu Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsu Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Dursun ve Saadet Dursun ortaklığında kuruldu.

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Kışla tarafından kuruldu. 

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Minarya Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minarya Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Akdoğan tarafından kuruldu. 

mar yapı turizm Haberi

mar yapı turizm

İstanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’yi kendine yatırım üssü seçen ve bölgenin dönüşümüne katkı sağlayan Mar Yapı, henüz keşfedilmemiş ya da yeniden değer artışı yaşayacak bölgelerde yeni yatırımlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Rotasını İstanbul’un yanı başındaki saklı cennet Bayramoğlu’na çeviren Mar Yapı, insan konforunu önemseyen, doğayla iç içe geçmiş yaşam felsefesini, Bayramoğlu’na taşıyor.

“Tercihimiz girdiğimiz bölgeye değer katmak”

Yatırım için öncelikli bölge olarak belirledikleri Bayramoğlu için yaklaşık 2 yıldır araştırma yaptıklarını, uluslararası akreditasyonu olan gayrimenkul değerleme firmalarından raporlar aldıklarını belirten Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, sonuç olarak  Bayramoğlu’nda yatırım çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Bakış açılarının sadece müteahhitlik olmadığını aynı zamanda girdiği bölgeye değer katmak isteyen bir arazi geliştirici olarak da kendilerini sektörde konumlandırdıklarını söyleyen Özkök, buna bağlı olarak Bayramoğlu’nda örnek bir...