29 / 04 / 2024

maraş arasa çok katlı otoparkı

maraş arasa çok katlı otoparkı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Arasa Çok Katlı Otopark İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

ŞOK'ta yüzde 30'a varan indirim: Domestos 77 TL'ye, bebek bezi 199 TL'ye, Maraşım dondurma 53 TL'ye düştü!

ŞOK Market 9 Ağustos 2023 tarihi itibariyle satışa çıkaracağı indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. Bu kapsamda ŞOK'ta, ŞOK'ta yüzde 30'a varan indirimler dikkat çekti. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Çok Katlı Otopark projesinin inşaatında sona gelindi.

Arasa Çok Katlı Otoparkı'nın altyapısı tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Arasa Çok Katlı Otopark'ta çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta C3 bloğun temeli atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Arasa Çok Katlı Otopark İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta temel çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark’ta inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Emre Maraşlı: Firkirtepe'de konutta rekabet ve imar çok yüksek!

Emre Maraşlı, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesine neden girmediklerini açıkladı. Emre Maraşlı, “Rekabet ve imar çok yüksek… Küçücük yere 50 bin konut yapılacak…. Fikirtepe sadece konut alanı olacaksa o zaman Ataşehir niye kuruldu?" dedi.

İmara uymayanlara çok ağır cezalar geliyor!

İmara uymayanlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çok ağır cezalar geliyor. Yeni İmar Kanunu taslağı, otopark, sığınak, depo gibi alanları daraltanlar için ağır cezalar öngörüyor.

Erdoğan Bayraktar: İstanbul'da ucuz arsa üretmek çok zor!

İstanbul'da ucuz arsa üretmenin çok zor olduğuna dikkati çeken Bayraktar, sanayicinin “Biz mutlaka şehrin içinde kalalım” yaklaşımının çok doğru olmadığını söyledi

Ankara'da Mamak Arena çok amaçlı kapalı spor kompleksi inşaatı yapılacak!

Mamak Arena Çok Amaçlı Kapalı Spor Kompleksi inşaatı yapımı işi ihalesi açıldı

Folkart Towers, İzmir'in en çok konuşulan projelerinden oldu!

MediaCat Dergisi Mart sayısında 2011'in en çok konuşulan markalarını anket yaparak belirledi...

Ankara, saat kulelerinin dünyada en çok olduğu kent haline gelecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Ankara önümüzdeki iki sene içerisinde, saat kulelerinin dünyadaki en çok olduğu kent haline gelecek. Mesela yurt dışında görmüşsünüzdür. Saat başına bir de bakarsınız ki bazı balerinler çıkar dans eder, d

maraş arasa çok katlı otoparkı Haberi

maraş arasa çok katlı otoparkı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü’nce yaptırılan çok katlı otoparkın inşaat çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.


Arasa Camii yanında 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Arasa 1000 araçlık otopark inşaatında 350. forekazık da çakıldı.


Forekazık çalışmalarının tamamlanmasının ardından foraj kuşaklama kirişlerinin yapılacağı Çok katlı otopark inşaatında C3 bloğunun temeli atıldı.


1000 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK


Şehrin merkezinde toplam 1000 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan otoparkın proje ve...