02 / 05 / 2024

maraş tanır millet bahçesi

maraş tanır millet bahçesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaat çalışmaları devam eden Tanır Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

ÇKS belgesi nasıl çıkarılır?

ÇKS belgesi, Türkiye'deki tarım faaliyetlerinin kaydedilmesini sağlayarak çiftçilere devlet yardımlarından ve banka kredilerinden faydalanma imkanı tanır. Aynı zamanda bu belge çiftçinin emeklilik hakları üzerinde de etkili olabilir. ÇKS belgesi hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Ford Transit Kamyonet uygun fiyatla bayilerde! Satışta ve satış sonrası kampanyaları kaçırmayın

Ford Transit Kamyonet, Yüksek tavanı ve geniş yük alanı sayesinde, taşınması zor olan büyük eşyaların bile kolaylıkla taşınmasına olanak tanır. Ayrıca, arka kapılardan açılan geniş açıklık, yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır. İşte 2023 Nisan ayı fiyat listesi

Philips HD7301/00 Daily Collection Çay Makinesi ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips Çay Makinesi'nin 1,9 litre kapasiteli büyük su ısıtıcı haznesiyle tüm ailenize keyifle çay yapabilirsiniz. Çayınızı daima sıcak tutarak dilediğiniz zaman içmenize imkan tanır. Peki, Philips HD7301 Çay Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Yeni sezon, yeni modeller! ZARA 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hepimiz Zara’yı tekstil ürünlerinden tanırız. Moda’ya yön veren tasarımları ile Zara her sezon en çok satılan giyim markası olmuştur. Ayakkabı kategorisinde de çığır açan Zara, sezonun hit parçalarının arasında yerini almış durumda. İşte Zara 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

O ilde yaşayanlar dikkat! Bakanlıktan müjde geldi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Ağrı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ağrı Millet Bahçesi 24 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilen Beykoz Çayırı’nı millet bahçesine dönüştürecek olan imar planları kabul edildi.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Tanır Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanır Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Uğur Tanır tarafından kuruldu.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

maraş tanır millet bahçesi Haberi

maraş tanır millet bahçesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin İlçesi Tanır Mahallesi’nde hayata geçirilen Tanır Millet Bahçesi’nde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Afşin’in Tanır Mahallesi’nin doğal bir mesire ve sayfiye alanı olduğunu belirten Başkan Erkoç: “Afşin İlçemizde Tanır Mahallemizde Hurman Çayı kenarına yaklaşık 60 dönüm alan üzerine mükemmel bir mesire alanı kuruyoruz. Bölgemize hitap edecek güzel bir Millet Bahçesi olacak. Burasını çok hızlı bir şekilde tamamlayarak 2019 da halkımızın hizmetine sunacağız. Kahramanmaraş’tan bile buraya insanların geldiğine şahit olmuştuk.

Havası, doğası ve suyu ile mükemmel bir sayfiye yeri olan Tanır Millet Bahçemiz hizmete girdiği zaman sadece Tanır Halkına değil aynı zamanda bölge halkına da hizmet verebilecek bir kapasitede olacak. Şu...