03 / 05 / 2024

Philips HD7301/00 Daily Collection Çay Makinesi ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips HD7301/00 Daily Collection Çay Makinesi ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips Çay Makinesi'nin 1,9 litre kapasiteli büyük su ısıtıcı haznesiyle tüm ailenize keyifle çay yapabilirsiniz. Çayınızı daima sıcak tutarak dilediğiniz zaman içmenize imkan tanır. Peki, Philips HD7301 Çay Makinesi kaç TL? İşte detaylar...



Yalnızca evlerde değil, işyerlerinde de sürekli ihtiyaç duyulan ve sık sık kullanılan çay makineleri, çeyiz alışverişlerinin de favori parçası. Philips çaycı modelleri de kaliteli ve kullanışlı ürün arayanların radarında.

Philips HD7301/00 Daily Collection Çay Makinesi ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Suyu çok kısa sürede kaynatıp, çayı sürekli sıcak tutan Philips HD7301/00 Daily Collection en çok tercih edilen çay makinelerinin başında geliyor. Philips Çay Makinesi 1,9 litre kapasiteli büyük su ısıtıcı haznesiyle kalabalık ailelere çok rahat yeterli olur. Otomatik sıcak tutma fonksiyonu ile çayı sürekli uygun sıcaklıkta tutar.

PHILIPS HD7301/00 DAILY COLLECTION ÇAY MAKİNESİ'NİN TÜM ÖZELLİKLERİ

• Otomatik sıcak tutma: Sıcak tutma görevi su kaynar kaynamaz otomatik olarak etkinleşir ve siz arzu ettiğiniz sürece çayınızı doğru sıcaklıkta tutmaya devam eder.
• Suyun hızlıca ısınması için 1700 Watt ısıtma sistemi: Çay makinesindeki 1700 Watt'lık ısıtma sistemi sayesende su çok kısa sürede ısınır.
• Tüm aileye yetecek kadar su kaynatmak için büyük 1,9 litre su ısıtıcısı: Kapasitesi 1,9 litre olan su ısıtıcısı ile ailede herkese yetecek kadar çay demlemek için suyu hazırlayabilirsiniz. Philips Daily Collection Çay Makinesi'nin cam demliğinin kapasitesi ise 0,9 litre. 
• Kolay kaldırma ve yerleştirme için, tek ayak üzerinde 360 derece dönebilen tabanı vardır.
• Kaynamayı hızlandırmak ve temizliği kolaylaştırmak için yayvan, gizli paslanmaz çelik malzeme.
• Hem su hem de su ısıtıcıda temizlik sağlayan kireç önleyici çıkarılabilir filtre.
• Kolay muhafaza için güç kablosu sarıcı: Kordonu tabana sararak su ısıtıcının tezgahınızda dağınıklık oluşturmasını önleyebilirsiniz.
Peki, Philips Çaycı kaç TL? Philips HD7301/00 en ucuz nereden alınır?


Geri Dön