09 / 05 / 2024

maraş tekke kentsel dönüşüm son durum

maraş tekke kentsel dönüşüm son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı yerel bir kanala ait programda Tekke'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kahramanmaraş Tekke'ye 551 yeni konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş Tekke'ye bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 551 konut inşa edilecek. Konutların inşası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tekke'de kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Adıyaman Mara'da dönüşüm başladı!

Adıyaman'ın Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Proje kapsamında anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor.

Kahramanmaraş Tekke'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm kapsamında 90 ev yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşümle 86 konut yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı tarihi bir kararla Yusuflar Mahallesi’nde(Tekke) başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de asırlık kentsel dönüşüm projesini başlattı. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Kahramanmaraş'ın tam ortasında olan Tekke'nin konum itibarıyla da müstesna bir yerde olduğunu söyledi.

İsmail Fedakar: Kentsel dönüşüm milli davamız!

Kent Maraş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fedakar: “Ülkemiz için yolu, altyapısı, yeşil alanı ve sosyal imkanları ile planlı, sağlıklı ve sürdürülebilir şehirler ancak kentsel dönüşümle sağlanabilir” dedi.

Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm bekliyor!

Kentsel Dönüşüm hamlesini tüm hızıyla sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yusuflar Mahallesi’ne kazma vurmaya hazırlanıyor. Hazırlanan proje onaylandığı takdirde Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla görüşmeye başlayacak.

maraş tekke kentsel dönüşüm son durum Haberi

maraş tekke kentsel dönüşüm son durum

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yıkım çalışmaları sürüyor. Yusuflar Mahallesinde vatandaşlarla yapılan birebir görüşmeler sonrasında yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakanlık tarafından kira yardımını kabul eden ailelerin oturduğu evlerde yapılan yıkım çalışmalarında şu ana kadar toplam 90 ev yıkımı gerçekleştirildi.

Kentsel dönüşüm yıkım çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarla görüşmeleri sürüyor. Tamamen vatandaşların gönül rızasına dayalı olarak yapılan yıkım çalışmalarında şu ana kadar 140 evle anlaşma sağlandı ve bunlardan 90 tanesinin yıkımı yapıldı.

Yine bu çalışmalar kapsamında Saçaklızade bölgesinde 3 blok ve 100 civarında konut inşa edilecek. Bunun yanı sıra diğer alanlarda ve Çamlık bölgesinde konutlar yapılacak. Toplam alanı 24 hektar olan Tekke'de (Yusuflar Mahallesi) 1. Etap çalışmaları başladı ve bu çalışmalar 8 hektarlık...