05 / 05 / 2024

maraş yeni bulvar

maraş yeni bulvar

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Kocalar Bulvar Ankara projesi 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor. Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Gayrimenkule yeni düzenlemeler geliyor!

Bulvar Atakent projesinin lansmanında sektöre dair açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, projenin yüzde 10'unu dar gelirli ailelere ayırdıklarını ve bunun sektöre örnek olmasını gerektiğini söyledi. Bayraktar, gayrimenkulde yeni düzenlemeler geleceğini de belirtti.

Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışta!

Atakent (Halkalı)’in en yeni projesi Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Ailelere özel olarak tasarlanan projede geniş ve kullanışlı dairelerin yanı sıra çocuklar için geliştirilen donatılar da yer alıyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Bulvar Loft'un örnek dairesi görücüye çıktı!

Bulvar Loft projesinde örnek daire ziyaretçilere kapılarını açtı. Çekirdek bir aile için ideal yaşam alanı sağlayan 4+1 tip olarak tasarlanan örnek daire, yeni evlerde yerleşim fikri verecek mimari çözümleri de içeriyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na yeni bina!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kendi arsası üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası Ramazan Bayramı'nda görücüye çıktı.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

maraş yeni bulvar Haberi

maraş yeni bulvar


Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Gayberli Mahallesi’nde başlatılan yl genişletme çalışmalarında mevcut 6 metre olan yol 8 metre genişletilerek yeni proje ile 6 metre kaldırım eklendi. Uygulanan bu proje Orman Bölge Müdürlüğü Kavşağı’ndan İslam Kerimov Kavşağına kadar 750 metrelik bir alanda gerçekleştiriliyor olup, yol terasmanı oluşturuluyor. Bu düzenleme çalışmaları ile yolun genişliği 30 metre olarak planlandı.


Aynı şekilde Gayberli Mahallesi’nde yürütülen Gayberli Akıllı Kavşağı’nda Ali Sezal Bulvarı, İslam Kerimov Bulvarı, Haydar Aliyev Bulvarı ve Gayberli Mahallesine ulaşım sağlayan Beyazıt Bestami Caddesi’nin kesişiminde 15 Temmuz Millet Bahçesi’nin güneyinde yer...