29 / 04 / 2024

MarCom Awards ödlleri

MarCom Awards ödlleri

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

Akbatı AVYM'ye 7 ödül birden!

Akiş GYO markası Akbatı AVYM, Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akbatı AVYM'ye Marcom Awards'dan 7 ödül!

Akbatı AVYM, her yıl 6 binden fazla kişinin başvurduğu Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akasya Acıbadem, Marcom Awards 2015'te 15 ödül aldı!

Akasya Acıbadem, sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Primemall SivasPark, Sign of The City Awards ödülünü aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “ Sign of the City Awards 2015 ” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Akbatı AVYM, 7 ödül birden aldı!

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Sign of the City Awards 2015 ödüllerini kimler aldı?

Ulusal ve uluslararası platformda önemli bir yeri olan,Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Concord İstanbul, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni önceki akşam yapıldı. Törende Fikirtepe'deki 'Concord İstanbul' 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Sign of the City Awards 2015 sahiplerini buldu!

Hürriyet tarafından düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörü aktörlerinin yoğun katılım gösterdiği gecede 31 ödül sahibini buldu.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

MarCom Awards ödlleri Haberi

MarCom Awards ödlleri

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz günlerde Toronto’da gerçekleştirilen Stevie Awards töreninden 3 ödülle dönen Akmerkez, MarCom Awards ile birlikte yıl içinde kazandığı ödül sayısını 13’e çıkardı

Akmerkez; her yıl 6 binden fazla projenin başvurduğu, AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals – Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği) tarafından düzenlenen MarCom Awards’de 6 platin ödül kazanarak, uluslararası alanda kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi.

Akmerkez 2015 yeni yıl etkinliğiyle; ‘Media Response’, ‘Television Placement, Communication Program’, ‘Communications/ Public Relations Special Event’, ‘Marketing Promotion Campaign’ ve son olarak ‘Marketing / Promotion Campaign Special Event’ kategorilerinde toplam 6 platin ödülün sahibi oldu.

Dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim programı olan...