13 / 05 / 2024

Mardan Hotele icra geldi

Mardan Hotele icra geldi

Antalya Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL'lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı. Mardan'ın borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Mardan Palace'ın satış ihalesi iptal edildi!

Türkiye ve Antalya’nın gözde otellerinden Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

Mardan Palace’ın fesih davası 5’inci kez ertelendi!

Antalya'nın Aksu ilçesinde borçlarından dolayı icra yoluyla Halk Bankası'na satılan Mardan Palace Otel'in satış ihalesinin feshi için açılan dava, 5'inci kez ertelendi.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Mardan Palace'ın satış iptali davasının duruşması ertelendi!

Borçları nedeniyle Mardan Palace Oteli'nin icra yoluyla Halk Bankasına satıldığı ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme, dosyadaki bazı eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

Mardan Palace ihalesinin feshi için dava açıldı!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Oteli'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace ihalesinin feshi istendi!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'nin ihalesinin feshi için dava açıldı. Güçlü İnşaat'ın 9 Kasım günü Antalya Birinci İcra Mahkemesi'ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Mardan Palace'ın satışına itiraz geldi!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Oteli ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Oteli inşa eden alacaklı firma, satış ihalesinin feshi için dava açtı.

Mardan Palace Otel satış ihalesinin feshi için dava!

ANTALYA’da borçlarından dolayı Halk Bankası’na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel’in ihalesinin feshi için dava açıldı. Güçlü İnşaat, ihalenin feshi için 9 Kasım günü Antalya Birinci İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Mardan Palace Otel satışının iptali için dava açıldı!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açılıyor!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel ihalesi fesh mi edilecek?

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.Oteli inşa eden alacaklı firmalardan Güçlü İnşaat, ihalenin feshi için 9 Kasım günü Antalya 1. İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Mardan Hotele icra geldi Haberi

Mardan Hotele icra geldi


Antalya Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL'lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı. Mardan'ın borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor. Mardan Palace Hotel ve biri Telman İsmailov'un özel kullanımına ait 6 ultra lüks villadan oluşan 104 bin 719 metrekare alandaki yapıların sahibi görünen AST İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Antalya Adliyesi'ndeki 16 icra dairesinin tamamında da icra dosyası...