03 / 05 / 2024

Mardan Palace için kritik süreç

Mardan Palace için kritik süreç

3 Haziran'da Antalya İcra Dairesi'nde yapılacak satışa kadar çözüm arayışlarının devam ettiği belirtiliyor. Banka avukatları, müşterileriyle görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü ve defalarca şans verildiğini söylüyor.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Mardan Palace'ın satışında son durum!

Uzun zamandır satışıyla ilgili gündemden düşmeyen Mardan Palace ile ilgili Maya Holding’den açıklama geldi. Maya Holding’in, otelin satışı ile hiçbir ilgisinin olmadığı açıkladı.

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

Mardan Palace için kritik süreç Haberi

Mardan Palace için kritik süreç

Antalya'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel'in Antalya 4'üncü İcra Dairesi'nce satışa çıkarılmasıyla ilgili kritik süreç devam ederken tapu kayıtları şirket hakkında ilk hukuki işlemin 2009'da başlatıldığını ortaya çıkardı.


İsmailov yatırımı için önce Garanti Bankası'ndan, 1, 3 ve 4'üncü dereceden 76 milyon dolar, 2'nci dereceden ise 40 milyon TL ipotek karşılığında kredi aldı. İsmailov, aynı taşınmazlar üzerinde 5 ve 6'ncı dereceden ipotekler tesis ederek Halkbank'tan kredi aldı. Kredileri ödemeyince 2009'da Asya İnşaat, 2012'de Kozyatağı Vergi Dairesi, 2013'te Aksu Belediyesi, 2013'te Muratpaşa SGK, 2014'te Garanti Bankası hukuki işlem başlattı. Halkbank Nisan 2014'te yasal takibe başvurdu. 


ÇÖZÜM OLMAZSA İHALE


3 Haziran'da Antalya İcra Dairesi'nde yapılacak satışa kadar çözüm arayışlarının devam ettiği belirtiliyor. Otelin Halkbank tarafından icraya...