02 / 05 / 2024

Mardan Palacea haciz geldi

Mardan Palacea haciz geldi

Antalya’nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara mal edilen ve 2010 yılında ’Turizmin Oscarları’ olarak da adlandırılan Palace Hotel’a haciz kararı verildi.

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Mardan Palace, teklifler için masada!

Borç ve haciz haberleriyle gündeme gelen Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, "dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var. Görüşüyoruz, bu teklifler değerlendiriliyor" dedi.

Mardan Palace Otel'e haciz kararı çıktı!

Milyonlarca dolar borcu sebebiyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace için bu kez de 2,2 milyon TL'lik başka borç için haciz kararı çıktı.

Mardan Hotel'e haciz kararı geldi!

Antalya Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL'lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı. Mardan'ın borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor.

Mardan Palace'a haciz!

Antalya’nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara mal edilen ve 2010 yılında ’Turizmin Oscarları’ olarak da adlandırılan Palace Hotel’a haciz kararı verildi.

Mardan Palace Hotel'e haciz kararı!

Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL ’lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı.

E-haciz uygulaması 21 Mayıs'ta başlıyor!

21 Mayıs'tan itibaren icra-i haciz, kamu haczi, ihtiyati haciz şerhleri salt elektronik ortamda tutulacak.. Daha etkin, hızlı ve güvenli bir şekilde elektronik ortamda sunulmaya devam ediyor.

E-haciz uygulaması başlıyor!

Uygulama ile kamu ve icrai haciz taleplerinin elektronik ortam üzerinden gönderilmesiyle işlemlerin daha hızlı, etkin ve güvenli bir şekilde karşılanması sağlanacak.

Bakanlık e-haciz projesini hayata geçiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bağlı kuruluşu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu hizmetlerini daha etkin, hızlı ve güvenli bir şekilde elektronik ortamda sunmaya devam ediyor.Bakanlık e-haciz projesini hayata geçiriyor.

Emlak vergisinden dolayı haciz gelir mi?

Gayrimenkul sahipleri, her sene yılda iki kez emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Verginin ilk taksiti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. Peki, zamanında ödenmeyen emlak vergisinden dolayı haciz gelir mi?

Haciz ihbarnamesi örneği!

Borçlunun 3. şahıs elindeki menkul bir malı haczedilirse İcra Müdürü, borçluya borcunu ancak icra dairesine ödeyebileceğini haciz ihbarnamesi ile bildirebiliyor. İşte haciz ihbarnamesi örneği..

Mal rejiminde haciz nasıl gelir?

Mal ortaklığını kabul etmiş olan eşlerden birinin iflâsına karar verildiği takdirde, ortaklık kendiliğinden mal ayrılığına dönüşür. Peki, mal rejiminde haciz nasıl gelir? İşte yanıtı..

Ölen kardeşin borcu için kişinin evine haciz gelir mi?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu Ölen kardeşin borcu için kişinin evine haciz gelir mi sorusuna yanıt verdi..

Mardan Palacea haciz geldi Haberi

Mardan Palacea haciz geldi

Antalya’nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara mal edilen ve 2010 yılında ’Turizmin Oscarları’ olarak da adlandırılan World Travel Awards 2010’da ’Dünyanın En Lüks Oteli’ seçilen Mardan Palace Hotel’in borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor.


Mardan Palace Hotel ve biri Telman İsmailov'un özel kullanımına ait 6 ultralüks villadan oluşan 104 bin 719 metrekare alandaki yapıların sahibi görünen AST İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Antalya Adliyesi'ndeki 16 icra dairesinin tamamında da icra dosyası bulunuyor.


26 ALACAKLININ DOSYASI AÇIK

Bu dosyaların 26'sı takipsizlik kararıyla, 9'u ise alacaklı tarafın feragat etmesi sonucu kapatıldı. 5 alacaklıya ilişkin haciz işlemi uygulaması, 1 alacaklının da haricen tahsiliyle ayrıca toplam 6 dosya kapatıldığı belirtildi. Toplam 26 açık dosyaya ilişkinse 21...