06 / 05 / 2024

mardin 2014 projeleri

mardin 2014 projeleri

İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak.

Mehmet Beşir Ayanoğlu Mardin projelerini anlattı!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu bir basın toplantısı düzenleyerek Mardin'i karşılıksız sevdiklerini ve bu düşünceler ışığında tarihi kente hizmet vermenin gayretinde olduklarını söyledi.

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni projeler şehirde start aldı. 4 battı-çıktı ile 2 tane çevre yolu yatırımı hayata geçiriliyor.

Mardin'de 16 otel kapandı!

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Güngör, kentte 2014'teki 6-7 Ekim olaylarından bugüne kadar 16 otelin kapandığını belirterek, 600 kişinin işsiz kaldığını söyledi.

Akif Çağatay Kılıç, Mardin'de devam eden projeleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugün Mardin'de yaklaşık 10 tane semt sahamızın yapımı ile ilgili kararlar aldık" dedi.

TOKİ Mardin 2015!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 156 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Mardin 2015 projeleri kapsamında başvurular 30 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.

TKDK'dan Mardin'e 57 proje!

TKDK'dan Mardin'e 57 proje, 67 Milyon TL'lik yatırım daha. Türkiye Genelinde Mardin'in de 10 Kasım 2014 tarihinde yayınlanan 13.Çağrı ilanı proje teslimleri 10 Şubat 2015 tarihinde sona erdi.

Mardin Çimento faaliyet raporu!

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılı raporu...

mardin 2014 projeleri Haberi

mardin 2014 projeleri


İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak. Şirket, daha önce Erdemir’den aldığı arazide 871 milyon liralık yatırım başlatıyor. Kuracağı liman, 1.3 milyon TEU/Yıl kapasiteyle Türkiye’nin en önemli konteyner limanlarından biri olacak. Cengiz Holding’e ait Eti Bakır da Mardin’de 1 milyar 60 milyon liralık yatırım yapacak. Bu yatırımla kurulacak dev tesislerde yılda 437 bin ton konsantre fosfat, 650 bin ton sülfirik asit, 325 bin ton fosfatlı gübre, 690 bin ton prit ve demir külü üretilecek.


Cengiz Holding, Mardin’de fosfat tesisi kuruyor


Mayıs ayında en büyük yatırım teşvik belgesini Cengiz Holding aldı. Şirketin...