15 / 05 / 2024

mardin 2016 projeleri

mardin 2016 projeleri

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni projeler şehirde start aldı. 4 battı-çıktı ile 2 tane çevre yolu yatırımı hayata geçiriliyor.

Gayrimenkul sektörü 2016'yı rekorla tamamladı!

Akkuş Gayrimenkul ve Mardin İşadamları Dernek Başkanı Abdülkadir Akkuş, 2016 yılındaki konut satışlarını değerlendirdi. Akkuş, ''Gayrimenkul sektörü 2016 yılını bile rekorla tamamladı'' dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016!

TOKİ'nin Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” içerisinde yer alan 90 adet konut başvurular yarın başlayacak. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016..

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvurusu!

163 konutluk TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler kurasız olarak açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuru tarihleri!

163 konuttan meydana gelen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvuru dönemi başlayacak. İşte, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuru tarihleri..

mardin 2016 projeleri Haberi

mardin 2016 projeleri

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.


İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı oluşturdu.


Dargeçit Belediyesinden yapılan açıklamada, ekiplerin çalışmasının çok yönlü sürdüğü, yapılan alt yapı çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerin yenilendiği bildirildi.


Mahallelerde parke döşeme çalışmasının devam ettiği, trafik güvenliğinin sağlanabilmesi için işlek caddelerdeki farklı noktalara kasis yapıldığı kaydedilen açıklamada, bakımı yapılmayan ve kendi kaderine terk edilen Mıcır Safa, Seyit Hasan ve Siyamend Mezarlıklarının Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendiği belirtildi.


Çalışmalar kapsamında Kısmetli ve Onur Taziye Evlerine vatandaşların talebi üzerine klima takıldığı aktarılan...