05 / 05 / 2024

Mardin Artuklu Zınar Süt İşleme çiftliği

Mardin Artuklu Zınar Süt İşleme çiftliği

Mardin’in Artuklu İlçesine bağlı Yalımköy Mahallesine kurulan Zınar Süt İşleme çiftliği hizmete giriyor. Abdulkerim Adam, bünyelerinde bulunan süt işleme çiftliği üretimine yakın zamanda başlayacağını söyledi.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak 8 taksitle vergiden muaf arsa satacak!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan 2 bin 75 metrekarelik arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. 

O ilde 2 yıl taksitle konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanı...

Mardin Artuklu Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Mardin’de bulunan Artuklu Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Emlak vergisinden muaf arsa arayanlar dikkat! O ildeki 4 arsayı kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar beş yıl boyunca emlak vergisinden de muaf...

Belediyeden büyük fırsat: Konut imarlı 10 arsa satacak!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı.

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Mardin'de 45 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 44 milyon 968 bin 85 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Mardin Artuklu Zınar Süt İşleme çiftliği Haberi

Mardin Artuklu Zınar Süt İşleme çiftliği

Mardin’in Artuklu İlçesine bağlı Yalımköy Mahallesine kurulan Zınar Süt İşleme çiftliği hizmete giriyor.

Aldam Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Adam, bünyelerinde bulunan süt işleme çiftliği üretimine yakın zamanda başlayacağını söyleyerek, bu tesisin bölgedeki köylülerin ekmek kapısı olacağını belirtti. Süt işleme çiftliğinde peynirin yanı sıra; yoğurt, ayran, lor, tereyağı ve benzeri ürünlerin üretimini gerçekleştireceklerini dile getiren Adam, köylerden toplanacak süt ile Mardinli Köylülere de kazanç sağlanacağını dile getirdi.


Süt işlem çiftliğinde 2016 yılının Mayıs ayı sonu itibarı ile makine kurulumlarının biteceğini söyleyen Adam, “Şu anda çiftlikte 700 küçükbaş ve 300 büyük baş hayvanımız var. İleri ki aşamalarda hayvan sayımızı arttırarak hem hayvancılığı geliştirmeyi hedefliyoruz hem de süt işleme çiftliğimizin üretimini artırmaya yönelik çalışmalarımız olacak. Bir iki aylık deneme süresi olacak, bu denemelerin...