13 / 05 / 2024

Mardin cami inşaatları

Mardin cami inşaatları

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Mardin'de cami inşaatı çöktü: 5 yaralı!

Mardin'de Merkez Artuklu ilçesi Karayolları Meydanı'nda bir hayırsever tarafından yaptırılan cami inşaatının ikinci katında bulunan kubbe çöktü.

Kayseri Talas’taki cami inşaatlarına inceleme!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve İl Müftüsü Şahin Güven, ilçedeki 4 cami inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Palancıoğlu, ilçe genelinde camilere duyulan ihtiyaca dikkat çekti.

Türkiye Diyanet Vakfı cami inşaatlarına 2 milyar TL harcadı!

Türkiye Diyanet Vakfı kurulduğu günden bugüne, ezana hasret kalan ülkelerin cami inşaatları için 2 milyar lira harcadı. 25 ülkede 100’ü aşkın camiyi gurbetçilerin hizmetine sundu.

Hasırcılar'ın Haramidere'deki cami inşaatına izin çıkmadı mı?

AKP ile Fethullah Gülen cemaati arasındaki çekişme, cami inşaatlarını da etkilemeye başladı. Cemaate yakınlığı ile bilinen bir işadamı, Haramidere'de yaptırmak istediği cami için 2 yıldır imar izni alamıyor.

Mehmet Feysal Geylani, Hakkari'deki cami inşaatlarını inceledi!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani yapımı devam eden cami inşaatlarında incelemelerde bulundu. Cami inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan il müftü Geylani, caminin yapımına emeği geçenlere teşekkür etti.

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı gezen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, eserin ilçenin popülerliğini arttıracağını söyledi.

2006 yılında Belediye, ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacak!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi trafiğin yoğun olduğu bölgelerde alternatif çözüm olarak üretilen ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacakmış. Toplam 7 kilometre uzunluğunda olacak 3 'tünel yol' 105 milyon liraya mal olacakmış.

Ramazan Pektaş, Erzurum Çat'taki inşaatları denetledi!

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, ayrıca ilçede yapımı devam eden inşaatları ve Çat Çok Programlı Lisesinde yapımı biten tenis, voleybol, basketbol sahasını denetimlerde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi inşaatları denetliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta, Fen, İmar ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlıkları personelinden oluşan ekip, il genelinde çalışma yapan tüm inşaatları denetlediler.

Gaziantep Yavuzeli Merkez Cami inşaatı yarım kaldı!

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde bulunan Merkez Cami, inşaatı yarım kaldı. Merkez Cami İmamı İlyas Yılmaz, "Ülke genelinde olduğu gibi Yavuzeli Merkez Camisi de yapılan yardımlarla ayakta duruyor.

Acıpayam'da inşaatlar denetleniyor!

Acıpayam Belediyesi zabıta ekipleri bölgede yapımı devam eden inşaatları denetleyerek, alınması gereken güvenlik önlemlerinin takibini yaptı.

Karabürk Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor!

Esentepeve Kayabaşı Mahallesi, Yaylacık mevkisinde Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor. Yerel seçimlerden bu yana 16 tane Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını yaptı.

Mardin cami inşaatları Haberi

Mardin cami inşaatları

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.


Mardin Müftülüğü, şehrin ihtiyacı olan yerlere camii yapılması için sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. Şimdiye kadar çeşitli semtlerde yapılan camilerin inşaatlarının bazıları tamamlanırken bazıları da tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi. Bu kapsamda inşa edilen camilerden üniversite kampüsü içinde yapılan Üniversite Camii Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından finanse edildi ve inşaat büyük bir hızla devam ediyor. Yine TOKİ tarafından Nur Mahallesi’nde yapılan konutların içerisinde yer alan “15 Temmuz Şehitler Camii” tamamlandı ve ibadete açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Aynı çalışmalar içerisinde yer alan Artuklu ilçesinde hayırsever Fevzi Yedikardeş’in yaptırdığı “Hz. Osman Camii’nin 2017 yılı içerisinde ibadete açılması planlanıyor.


Yapımı süren bütün camilerde taziye evi, lojman, morg, Kur’an...