28 / 04 / 2024

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.




Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede yapımı devam eden belediyeye ait inşaatlarda denetimler yaptı. Esenyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Alatepe, projelerin inşaat aşamalarını yerinde tespit ederek müteahitlerden işlerin hızlandırılmasını ve zamanında bitirilmesini söyledi.  Alatepe gerçekleştirdiği açıklamada, “Şantiyeleri denetledik. İşlerin bitiş tarihlerine büyük önem veriyoruz.  Halkımızın yapılan işlerin bitiş tarihlerini önceden bilmelerini istiyoruz. Bu konuda hassasız. Bunları bir an önce halkın hizmetine sunmayı arzuluyoruz.” diye konuştu.

Alatepe, incelemelerin ardından şöyle konuştu “ Şu anda ilçede spor kompleksi, pazar alanı, okul, cami gibi 30-35 şantiyede inşaatlar sürüyor. 30 Kasım’da Esenyurt’ta belediyenin gerçekleştirdiği bir iki okul ve cami haricinde inşaat kalmayacak. Tabii yeni yapılmaya başlayacak inşaatlar bunun dışında. Hepsinin tarihlerini belirledik. 1 Aralık itibarıyla tüm asfaltlar bitecek. Çukurlar dolacak ve 1-2 şantiye hariç her şey bitecek” diye konuştu. 


Geri Dön