13 / 05 / 2024

esenyurt 2018 projeleri

esenyurt 2018 projeleri

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

3 yıldır hayata geçirilen millet bahçesi projeleri mecliste!

2018 yılından itibaren yapılan ve yapılacak millet bahçesi sayısı ve projeleri meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 158 ada, 1 parsel, 157 ada, 5 parselin bir kısmı ve 157 adanın kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 19.06.2018 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeşil GYO Esenyurt karma projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Esenyurt, 2945 ada, 58 nolu parselde bulunan karma projeye ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Esenyurt Akbatı AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Kampanyalı konut projeleri Aralık 2018!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları satış ofisine çekmek isteyen inşaat firmaları yeni kampanyalara başladı. İşte kampanyalı konut projeleri Aralık 2018...

Aralık 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Aralık ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2018'de satışa çıkacak konut projeleri... 

esenyurt 2018 projeleri Haberi

esenyurt 2018 projeleri


Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede yapımı devam eden belediyeye ait inşaatlarda denetimler yaptı. Esenyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Alatepe, projelerin inşaat aşamalarını yerinde tespit ederek müteahitlerden işlerin hızlandırılmasını ve zamanında bitirilmesini söyledi.  Alatepe gerçekleştirdiği açıklamada, “Şantiyeleri denetledik. İşlerin bitiş tarihlerine büyük önem veriyoruz.  Halkımızın yapılan işlerin bitiş tarihlerini önceden bilmelerini istiyoruz. Bu konuda hassasız. Bunları bir an önce halkın hizmetine sunmayı arzuluyoruz.” diye konuştu.

Alatepe, incelemelerin ardından şöyle konuştu “ Şu anda ilçede spor kompleksi, pazar alanı, okul, cami gibi 30-35 şantiyede inşaatlar sürüyor. 30 Kasım’da Esenyurt’ta belediyenin gerçekleştirdiği bir iki okul ve cami haricinde inşaat kalmayacak. Tabii yeni yapılmaya başlayacak inşaatlar bunun dışında. Hepsinin tarihlerini belirledik. 1 Aralık itibarıyla tüm asfaltlar bitecek. Çukurlar dolacak...