04 / 05 / 2024

Mardin çevre mevzuatı

Mardin çevre mevzuatı

Mardin'de çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi. Mardin'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı10 ilçe başkanlığı, organize sanayi bölgesi ile ilçe ticaret odası başkanlığındaki görevli teknik personele, çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Milli Emlak 8 taksitle vergiden muaf arsa satacak!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan 2 bin 75 metrekarelik arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. 

O ilde 2 yıl taksitle konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanı...

Emlak vergisinden muaf arsa arayanlar dikkat! O ildeki 4 arsayı kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar beş yıl boyunca emlak vergisinden de muaf...

TOKİ Mardin projesinde son dakika müjdesi! Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesinde son dakika müjdesi geldi. Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Mardin projesiyle Midyat'a 354 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin projesinin ihalesini 27 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin'e 148 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin'de 148 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi 2 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Mardin projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

Mardin için acele kamulaştırma kararı!

Mardin ili Yeşilli ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

TOKİ Mardin Derik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesinin ihalesini bugün gerçekleştirilecek.

Mardin çevre mevzuatı Haberi

Mardin çevre mevzuatı

Mardin'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı 10 ilçe başkanlığı, organize sanayi bölgesi ile ilçe ticaret odası başkanlığındaki görevli teknik personele, çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi. 


Mardin Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü toplantı salonundaki programda konuşan Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdür vekili Halil Kösesoy, toplantıda çevre mevzuatı hakkında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çevre mevzuatı hakkında farkındalık yaratmak istediklerini belirten Kösesoy, benzer bir toplantını önümüzdeki günlerde de yapılacağını kaydetti. Konuşmanın ardından ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Redife Yaşar, Çevre Mevzuatı ve kentsel dönüşüm hizmetleri konusunda katılımcılara bilgi verdi. 


Diyarbakır Soz...