15 / 05 / 2024

Mardin Dargeçit altyapı yatırımları

Mardin Dargeçit altyapı yatırımları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(MARSU),kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları kapsamında Dargeçit ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon hat döşeme çalışmalarına başladı.

Mardin'de 83 adet arsa satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Mardin Dargeçit Belediyesi, Mardin ili, Dargeçit ilçesi, Kumdere Mahallesinde yer alan 83 adet arsayı satıyor. Peki Mardin Dargeçit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Mardin Dargeçit’e TOKİ geliyor! 240 ay taksitle ev sahibi olun

Mardin TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Mardin Dargeçit Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mardin Dargeçit 2022 konut fiyatları ne kadar?

Mardin Dargeçit'te kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Dargeçit'te yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi 3 Mayıs'ta!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi bugün!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin 80 konut ihalesi bugün!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Midyat 80 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin Midyat'a 80 yeni lojman!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Mardin Dargeçit altyapı yatırımları Haberi

Mardin Dargeçit altyapı yatırımları


MARSU Genel Müdürlüğü, Atıksu Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Dargeçit ilçesinin içme suyu ve kanalizasyon hattının döşeme çalışmalarına başladı. Plan, Proje ve Yatırım Daire Başkanlığı tarafından tamamlanan proje çerçevesinde 1 Mayıs Caddesi’nde başlayan çalışmalar ilçenin farklı mahallelerinde devam edecek. Altyapı çalışmaları kapsamında 1 Mayıs Caddesi ve Bahçebaşı Mahallesi’nde 2 bin metrelik alanda 300 mm çapında koruge borular döşenecek.  Ayrıca ilçe de kanalizasyon hatlarında sıkıntı bulunan ve kanal hattı bulunmayan noktalara yönelik de yeni hat döşeme çalışmaları devam ediyor. 




Mardin Büyükşehir...