18 / 07 / 2024

mardin dedaş binası mühürlenmesi

mardin dedaş binası mühürlenmesi

Mardin Belediyesi hizmet binasının elektrik borcu bulunduğu gerekçesiyle DEDAŞ ekiplerince elektriğinin kesilmesi, belediyenin de imara aykırı olduğunu öne sürerek DEDAŞ binasını mühürlemesi sonucu gerginlik yaşayan iki kurum anlaşmaya vardı...

Mardin Derik Belediyesi'nin yeni binası yeni yılda açılacak!

Mardin’in Derik Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak. Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen binada sona yaklaşıldı.

Mardin Devlet Hastanesine 400 yataklı ek bina geliyor!

Mardin Devlet Hastanesinin eski binası yıkılarak yerine 400 yataklı ek bina yapılacağı belirtildi..

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

Mardin Kızıltepe'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen muhammen bedel 4 milyon 759 bin 783 TL.

Mardin Sağlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Mardin Artuklu'da inşa edilecek yeni Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı. 13 bin metrekarelik alana sahip binanın bedeli 13 milyon 599 bin TL.

Mardin Midyat Fahrettin Önen İlkokulu yenilendi!

Mardin'in Midyat İlçesi'nde, 25 yıldan bu yana hizmet veren Fahrettin Önen İlkokulu binası, Sodes Projesi sayesinde yenilendi. Projenin maliyetinin 184 bin TL olduğu belirtildi.

Mardin Artuklu Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı belirleniyor!

Mardin Artuklu'da bulunan ve yıllarca Devlet Hastanesi olarak hastalara hizmet verilmesi için kullanılan eski hastane binası kadın ve çocuk hastanesine dönüştürülecek. Devlet hastanesinde depreme dayanıklılık testi yapıldığı belirtildi.

Mardin Kızıltepe Vergi Dairesi binası okul olacak!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6-7 Ekim olaylarında yakılarak kullanılmaz hale gelen Kızıltepe Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi binası Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi. Binaların okul olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Mardin Devlet Hastanesi Mart'ta bitiyor!

TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı Mardin Devlet Hastanesi binasının Mart ayının sonunda bitmesi bekleniyor. Başhekim Bayram Açan, hastanenin 10 bin 340 metrekare kapalı alana kurulan akıllı bina konseptine sahip olduğunu söyledi.

Mardin Devlet Hastanesi'nin inşaatı Mart sonunda bitecek!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2011 yılında yapımına başlanan Mardin Devlet Hastanesi binasının Mart ayının sonunda bitmesi bekleniyor..

Tarihi PTT binası, uygulama oteli ve sosyal tesis oldu!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve sosyal moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin PTT binası hizmete girdi!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak, karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin eski PTT binasının restorasyonu tamamlandı!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

mardin dedaş binası mühürlenmesi Haberi

mardin dedaş binası mühürlenmesi


Mardin Belediyesi hizmet binasının elektrik borcu bulunduğu gerekçesiyle Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekiplerince elektriğinin kesilmesi, belediyenin de imara aykırı olduğunu öne sürerek DEDAŞ hizmet binasını mühürlemesi sonucu gerginlik yaşayan iki kurum anlaşmaya vardı.


Kurum yetkilileri Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun makamında basına kapalı yaklaşık 4 saat görüştü. Görüşmenin ardından anlaşmaya varıldığı açıklandı.


Belediye zabıta ekipleri, DEDAŞ hizmet binasının iki kapısındaki mühürleri söktü. DEDAŞ tarafından da Mardin Belediyesine elektrik vermeye başlandı. Konuyla ilgili daha sonra açıklama yapılacağı bildirildi.


Mardin Belediyesi hizmet binasının elektrikleri, borcu bulunduğu gerekçesiyle DEDAŞ ekiplerince geçen hafta kesilmiş, belediye ekipleri de dün akşam DEDAŞ hizmet binasını işletme ruhsatı bulunmadığı ve imara aykırı olduğu iddiasıyla...