22 / 05 / 2024

Mardin dedaş hizmet binası

Mardin dedaş hizmet binası

Mardin Belediyesi tarafından işletme ruhsatı bulunmadığı ve de imara aykırı olduğu gerekçesi ile mühürlenen Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ( DEDAŞ ) binasında hizmet verilemiyor...

Mardin Derik Belediyesi'nin yeni binası yeni yılda açılacak!

Mardin’in Derik Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak. Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen binada sona yaklaşıldı.

Cengiz Holding'ten Mardin’e 1.2 milyar euroluk tesis!

Cengiz Holding 1.2 milyar euro yatırıma imza attı. Mardin’de dev bir entegre gübre tesisi kuran firma 5 fabrika ile hizmet verecek.

Mardin Sağlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Mardin Artuklu'da inşa edilecek yeni Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı. 13 bin metrekarelik alana sahip binanın bedeli 13 milyon 599 bin TL.

Mardin Midyat Fahrettin Önen İlkokulu yenilendi!

Mardin'in Midyat İlçesi'nde, 25 yıldan bu yana hizmet veren Fahrettin Önen İlkokulu binası, Sodes Projesi sayesinde yenilendi. Projenin maliyetinin 184 bin TL olduğu belirtildi.

TÜRGEV Mardin'de kız yurdu açıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, Mardin'de ilk kız öğrenci yurdunu açmayı planlıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,'' TÜRGEV Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 250 kişilik olacak.'' dedi.

Mardin Artuklu Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı belirleniyor!

Mardin Artuklu'da bulunan ve yıllarca Devlet Hastanesi olarak hastalara hizmet verilmesi için kullanılan eski hastane binası kadın ve çocuk hastanesine dönüştürülecek. Devlet hastanesinde depreme dayanıklılık testi yapıldığı belirtildi.

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işi ihalesi bugün!

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi, hizmet alımı bugün saat 11:00'de açık artırma ile ihale edilecektir.

TOKİ Mardin Midyat hizmet destek tesisi inşaat ihalesi 27 Temmuz'da!

Mardin ili Midyat ilçesi 1 adet 24 İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Temmuz 2015 tarihinde 15.00'da gerçekleşecek.

Mardin Kızıltepe Vergi Dairesi binası okul olacak!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6-7 Ekim olaylarında yakılarak kullanılmaz hale gelen Kızıltepe Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi binası Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi. Binaların okul olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Mardin Kızıltepe Hükümet Konağı’nda kazı çalışmaları başladı!

Mardin Kızıltepe ilçesinde yeni yapılacak Hükümet Konağı’nda kazı çalışmasına başlandı. Resmi kurumları bir çatı altında toplayacak Hükümet Konağı’nda, vatandaşlara tek elden hizmet verilmesi hedefleniyor.

TOKİ Mardin'de Jandarma Karakolu inşa edecek!

TOKİ Mardin İli Kızıltepe Bektaş, Mazıdağı Şeyhan, Midyat Yayvantepe ve Ömerli Beşikkaya' da Jandarma Karakol Komutanlıkları hizmet binası ve çevre düzenleme işi ihale edecek...

Dicle Kalkınma Ajansı'na çevre dostu olan akıllı hizmet binası yapılacak!

Merkezi Mardin 'de bulunan Dicle Kalkınma Ajansı'na (DİKA) gerçekleştirilen ihaleyi kazanan firma tarafından merkez Artuklu ilçesinde yüzde 100 çevre dostu olan akıllı hizmet binası yapılacak.

Mehmet Beşir Ayanoğlu Mardin projelerini anlattı!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu bir basın toplantısı düzenleyerek Mardin'i karşılıksız sevdiklerini ve bu düşünceler ışığında tarihi kente hizmet vermenin gayretinde olduklarını söyledi.

Mardin dedaş hizmet binası Haberi

Mardin dedaş hizmet binası

Mardin Belediyesinin borcu bulunduğu gerekçesiyle DEDAŞ ekiplerince elektriklerinin kesilmesinin ardından belediye de imara aykırı olduğu gerekçesiyle dün DEDAŞ hizmet binasını mühürledi.


Bugün borçlarını ödemek ve işlem yapmak için DEDAŞ hizmet binasına gelen vatandaşlar, binanın mühürlü olduğunu görünce hizmet alamadan döndü.


Savur ilçesine bağlı Yeşilalan beldesinden gelen Burhan Kızılkaya, DEDAŞ binasının mühürlü olması nedeniyle işlem yaptıramadığını ve mağdur olduğunu belirterek, vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini söyledi.


Belediye ve DEDAŞ arasındaki sorunun çözümü için Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ve DEDAŞ yetkilileri de valilikte bir araya geldi.


Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar iki kurum arasındaki problemin kendilerine yansıtılmaması gerektiğini bildirerek, olaya tepki...