19 / 05 / 2024

Mardin Havaalanı son durum

Mardin Havaalanı son durum

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Mardin 2023 projesinde son dakika! 148 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin 2023 projesinde son dakika... 148 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ Mardin projesinde son dakika müjdesi! Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesinde son dakika müjdesi geldi. Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor...

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Kayseri'ye yeni raylı sistem hattı ve havaalanı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kayseri'de yeni raylı sistem hattı ile Havaalanı Projesi ihalesinde son aşamaya gelindiğini bildirdi

Türkiye’de konut satışları en çok Mardin'de arttı!

FuzulEv’in “Gayrimenkulün 10 Yılı” araştırması, Türkiye’de son 10 yılda konut satışlarını en çok artıran şehirleri ortaya çıkardı. Verilere göre, Türkiye’de konut satışları yüzde 2.919 ile en çok Mardin’de artış gösterdi.

Mardin'de 8 bin 781 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan 82 adet konut için son başvurular 29 Haziran 2018 tarihinde kabul edilecek.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi'nde hayata geçirdiği 186 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

Mardin Havaalanı'nda protokol yolu çalışması başladı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Mardin Havaalanı son durum Haberi

Mardin Havaalanı son durum

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent projelerine hayat vermeye devam ediyor. Vizyon projeler ile Mardin’in hak ettiği yerlere gelmesi hedefini koyan Belediye, söz verdiği çalışmalar içinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Mardin Havaalanında yapılması planlanan protokol yolu çalışmalarına başlandı. Proje ile her yıl yüzbinlerce yolcu taşınan havaalanı girişi ve çevresi güzel bir görünüme sahip olacak. Kentin her yerinin yaşanabilir olması hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Hedeflerimiz arasında yer alan Mardin Havaalanı içinde yapmayı planladığımız Protokol Yolu Projesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle çalışmalara başladık” açıklamasını yaptı. 


Projenin Havaalanı ve çevresine güzellik katacağına değinen Yaman, “Mardin Havaalanı Artuklu ve Kızıltepe ilçelerimizin tam ortasında yer alıyor. Havaalanımız her yıl yüzbinlerce yolcuyu taşımaya vesile oluyor. Diğer yandan ilimiz...