24 / 07 / 2024

Mardin Kocatepe acele kamulaştırma

Mardin Kocatepe acele kamulaştırma

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan karar gereğince Mardin Kocatepe'de Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Mardin için acele kamulaştırma kararı!

Mardin ili Yeşilli ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Mardin Kocatepe'de acele kamulaştırma kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan karar gereğince Mardin Kocatepe'de Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Mardin'de acele kamulaştırma kararı!

Mardin Mazıdağı sınrıları içerisinde Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Mardin ve Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

“Diyarbakır-Mazıdağı (Mardin) İltisak Hattı Projesi” Kapsamında Mardin ve Diyarbakır illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı..

5 soruda acele kamulaştırma!

Sur ve Silopi için verilen acele kamulaştırma kararlarına yenileri eklendi ve Şırnak, Hakkari, Mardin ve Diyarbakır’da da yeni bölgelerle ilgili acele kamulaştırma kararları için ilk adım atılmış oldu. İşte 5 soruda acele kamulaştırma:

4 ilde 13 alan için acele kamulaştırma kararı!

Polis güvenlik noktası yapımı amacıyla Hakkari, Mardin, Diyarbakır ve Şırnak'ta bazı taşınmazların İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası doğalgaz bağlantı hattı için acele kamulaştırma!

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Mardin'deki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aşağı Fırat 2. Merhale projesi için Mardin Derik'te acele kamulaştırma!

Mardin Derik ilçesine bağlı Boyaklı, Ambarlı, Kovanlı, Bozok köylerinde Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (GAP) projesi kapsamında Mardin Depolaması inşaatı işi için acele kamulaştırma yapılacak...

Sabancı Holding Mardin'de kız yurdu inşa ediyor!

Sabancı Holding'in Mardin 'de inşa ettiği kız yurdu Eylül 'de açılacak...

Mardin'deki bina restorasyonları için 9 milyon avroluk protokol imzalandı!

Medeniyetler beşiği Mardin'in Unesco Kültür Mirası listesine girmesi 9 milyon avroluk protokol imzalandı...

Mardin'deki Mor Evgin Manastırı turizme açılıyor!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Bagok Dağı yamacına kurulu ve Suriye'ye kadar bütün ovayı gören Mor Evgin (Augin) Manastırı'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı

Mardin kalker ocağı projesi için halk toplantısı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mardin'de yapılacak olan kalker ocağı projesi için halkın görüşlerini almak üzere 18 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Mardin'de satılık gayrimenkul 2 milyon liraya!

Mardin'nin Nusaybin ilçesinde yer alan gayrimenkulün bedeli 2 milyon 344 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek...

Mardin Kocatepe acele kamulaştırma Haberi

Mardin Kocatepe acele kamulaştırma

Mardin Kocatepe'de Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

154 kV Sandıklı TM-Kocatepe RES TM Enerji İletim Hattı Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için