29 / 04 / 2024

Mardin Mescid-i Aksa Medresesi nerede

Mardin Mescid-i Aksa Medresesi nerede

Mardin’de 350 metrekare alan üzerinde temeli atılan Mescid-i Aksa Medresesi’nin tamamlanması için hayırseverden yardım bekleniyor. Mescid-i Aksa Medresesi’nin inşaatına maddi sıkıntılar nedeniyle ara verildi.

TOKİ Mardin 2023 projesinde son dakika! 148 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin 2023 projesinde son dakika... 148 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ Mardin projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

Mardin için acele kamulaştırma kararı!

Mardin ili Yeşilli ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

İsrailli Yahudiler Mescid-i Aksa'yı yıkmak istiyor mu?

Anadolu Ajansı ekibi işgal altındaki Doğu Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, "Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz?" sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

İsrail güçleri Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın evini yıktı!

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evini ruhsatsız olduğunu öne sürerek yıktı.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi bugün!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Cengiz İnşaat'ın Mardin'deki şantiyesinde 'işçiler grev başlattı' iddiası! 

Cengiz İnşaat’ın Mardin Mazıdağı’ndaki şantiyesinde işçilerin grev başlattığı iddia edildi. Korona fırsatçılığına dikkat çeken işçiler taleplerinin kabul edilmesini istiyor...

Mardin Mescid-i Aksa Medresesi nerede Haberi

Mardin Mescid-i Aksa Medresesi nerede

Mardin’de 350 metrekare alan üzerinde temeli atılan Mescid-i Aksa Medresesi’nin tamamlanması için hayırseverden yardım bekleniyor.

Mescid-i Aksa Cami Eğitim ve Kültür Derneği (MESACİD-DER) tarafından merkez Artuklu ilçesi İstasyon mahallesinde temeli atılan Mescid-i Aksa Medresesi’nin inşaatına maddi sıkıntılar nedeniyle ara verildi. Dernek Başkanı Nezir Çelik, “MESACİD-DER genel olarak din eğitimi alanında ve bu alanda görülen eksiklikleri gidermek, sürdürülen çalışmalara katkı yapmak üzere kendini yenilemiştir. İşte bu hedef ile çıktığımız bu yolda, özellikle bölgemizde medreseler halkımızın dini, ahlaki ve sosyal olarak yanında olması hasebiyle medrese kurumlarımız halkımızın teveccühünü kazanmış önemli dini eğitim-öğretim alanları olarak hep kendinden söz etmiştir. Artuklu ilçemizde medrese eksikliğini hissettiğimizden dolayı bu gerekliliği his ettik. Bu konuda öncelikle halkımızın duasını ve yardımlarını bekliyoruz”...