25 / 07 / 2024

Mardin OSB projeleri

Mardin OSB projeleri

Mardin Organize Sanayi Bölgesi’nde iş yapmak için 181 yeni yatırımcı yer talep ederken, İçişleri Bakanı Muammer Güler, bölgedeki diğer illerde de ilginin aynı şekilde arttığını söyledi...

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Mardin OSB projeleri Haberi

Mardin OSB projeleri

Çözüm süreciyle Mardin ve bölgeye yatırım talebinde çok ciddi artış olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Muammer Güler Mardin’de 181 yeni yatırımcının Organize Sanayi Bölgesi’nde yer talebinde bulunduğunu açıkladı. Mardin’de düzenlenen Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği 83’üncü Genel İdare Kurulu’na katılan Güler, Mardin’in 11 yılda 75 kat artışla 2013 kamu yatırımları gerçekleşme oranında ülke genelinde üçüncü sıraya yükseldiğini söyledi. Güler Mardin’deki kamu yatırımlarının 2002’deki 9 milyon 400 bin liradan bu yıl 1 milyar 458 milyon liraya ulaştığını açıkladı. Güler “Çözüm süreci ve kentsel dönüşüm projeleriyle yılda 5 milyon turisti şehre çekmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

MÜSİAD’dan 700 kişilik rekor katılım


Çözüm sürecine verdiği desteği göstermek amacıyla 700 kişilik rekor katılımla Mardin’e çıkarma yapan MÜSİAD, üyelerini yatırıma davet etti. MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, “Anadolu’da...