07 / 05 / 2024

Marıa Emlak Turizm nerede

Marıa Emlak Turizm nerede

Marıa Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bushra Alassaf tarafından kuruldu. 

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Musullu tarafından açıldı.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mousa M.M.A. ve Ahmed Khaled A tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Fama Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fama Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fathı A.M. Al-Shaıbanı tarafından kuruldu.

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farahmand mehraban tarafından kuruldu. 

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Maranda Gayrimenkul Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Maranda Gayrimenkul Emlak Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehnmet Haverdi tarafından kuruldu.

Marıa Emlak Turizm nerede Haberi

Marıa Emlak Turizm nerede

Marıa Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bushra Alassaf tarafından kuruldu. 

Marıa Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev , apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, aracılık etmek, kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. b. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işer

Marıa Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: A.Kahveci Mh.Avrupa Cd.Temel Üstü A1 Bl N.70/1/25...