14 / 05 / 2024

marie Sager

marie Sager

İngiltere'nin Lancashire bölgesinde, 800 bin sterlin (3.5 milyon TL) değere satışa çıkarılan ev alıcı bulmayınca piyango çekilişiyle Marie Sager ismindeki grafik tasarımcı tarafından 9 liraya satın alındı.

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Anne Marie Fran Dumortier Aksoy ve Ufku Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Protecd İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protecd İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marie Allegre ve Ingeborg Hopfe-Wıchmann ortaklığında kuruldu.

Casa Marie Trabzon fiyat listesi!

Casa Marie Trabzon fiyat listesi 139 bin TL'den başlıyor. Casa Marie projesi Muzaffer İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Casa Marie Trabzon daire fiyatları 2017!

Trabzon Yalıncak'ta Muzaffer İnşaat imzası ile hayata geçirilen Casa Marie projesinde daireler 2020 yılı içinde teslim edilecek..

İngiltere'de milyonluk ev 9 TL'ye satıldı!

İngiltere'nin Lancashire bölgesinde, 800 bin sterlin (3.5 milyon TL) değere satışa çıkarılan ev alıcı bulmayınca piyango çekilişiyle Marie Sager ismindeki grafik tasarımcı tarafından 9 liraya satın alındı.

Casa Marie Trabzon satış fiyatları 2017!

Trabzon Yalıncak'ta hayata geçirilen Casa Marie projesi 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunuyor. İşte Casa Marie Trabzon satış fiyatları 2017...

Trabzon Casa Marie ev fiyatları 2017!

Trabzon Yalıncak'ta Muzaffer İnşaat tarafından inşa edilen Casa Marie projesi, 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunuyor. İşte Trabzon Casa Marie ev fiyatları 2017...

Casa Marie Trabzon daire fiyatları!

Muzaffer İnşaat'ın yürüttüğü Casa Marie projesi alıcılarına, yüzde 25 peşinatla 48 ay sabit vade fırsatı sunuyor. İşte, Casa Marie Trabzon daire fiyatları...

Tatlıcı mirasına sürpriz ortak!

Gayrimenkul zengini Tatlıcı Ailesi'nin mirasına, ABD'den yeni bir ortak daha çıktı. Levent Tatlıcı'yla evli olduğu anlaşılan Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı'nın çocuklarına dava açtı.

Gayrimenkul zengini Tatlıcı Ailesi’nin mirasına yeni ortak ABD'den!

Bugüne kadar hiçbir veraset belgesinde adı geçmeyen ve Murat Levent Tatlıcı’yla evli olduğunu belirten Amerikalı gelin Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğuna dava açarak mirasçılık belgesinin verilmesini istedi.

Dünyanın en pahalı evleri!

Drakula Şatosu, Romanya'da 135 milyon dolar Tüyler ürperten bir ismi olsa da, Romanya'daki Drakula Şatosu dünyanın en pahalı evlerinden biridir. Şatonun ilk sahibi olan Dominic'in büyükannesi Kraliçe Marie'dir...

marie Sager Haberi

marie Sager

İngiltere'nin Lancashire bölgesinde, 800 bin sterlin (3.5 milyon TL) değere satışa çıkarılan ev alıcı bulmayınca piyango çekilişiyle 9 liraya satıldı.



18. yüzyıldan kalma 6 odalı konak, Dunston Low isimli bir kişi tarafından 2014 yılında 435 bin sterlin (1 milyon 630 bin lira) karşılığında satın alınmıştı.



Finans sektöründe çalışan Low, evin tadilatı için 150 bin sterlin daha harcayarak eşi ve iki çocuğuyla yaşamaya başladı.



1797 yılında inşa edilen ve toplamda 585 bin sterlin harcadığı evi bir süre sonra satmak isteyen aile, ev için 800 bin sterlin istedi.



İçerisinde balo salonu, sinema salonu bulunan Lake District ve Yorkshire manzaralı eve bu fiyatı veren çıkmadı.



6 ay boyunca alıcı çıkmaması üzerine, yatırdığı parayı çıkarmak isteyen Low ailesinin aklına piyango fikri geldi.



2...