04 / 05 / 2024

Marilyn Monroe portresi

Marilyn Monroe portresi

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

20. Yüzyılın en pahalısı o oldu! Rekor fiyata satıldı!

Amerika ressam Andy Warhol’un ‘Shot Sage Blue Marilyn’ portesi rekor fiyata alıcı buldu. Müzayedede açık arttırmaya sunulan eser sadece 4 dakika içerisinde alıcı buldu. New York’taki Christie’s müzayede evinde meraklılarına sunulan porte 20’inci yüzyılda satışa çıkarılan en pahalı eser oldu. 

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı!

Adı taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü müzisyen Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı. 

Marilyn Monroe’nun Kaliforniya'daki evi satılıyor!

Hollywood'un efsanesi Marilyn Monroe’nun Kaliforniya eyaletine bağlı West Hollywood'daki dairesi 2.4 milyon dolara satılıyor.

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Ünlü rocker Marilyn Manson, Los Angeles'taki üç yatak odalı ve üç banyolu evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.

Mariah Carey koronavirüsten korunmak için lüks malikane kiraladı!

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, ikizleri Moroccan ve Monroe ile birlikte koronavirüsten korunmak için Los Angeles yakınlarındaki Westchester County'de bulunan bu gösterişli malikaneyi kiraladı.

Marilyn Turizm Gıda Tekstil Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marilyn Turizm Gıda Tekstil Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kutsal ortaklığıyla kuruldu.

Kanal İstanbul'un portresi çıkıyor!

Bakanlıklar yeni eylem planını hazırladı. Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çılgın proje ‘Kanal İstanbul’un portresini oluşturacak. Ulaştırma Bakanlığı ise Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarını işletmeye alacak.

Marilyn Monroe'nun evi satıldı!

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun California’nın Brentwood bölgesindeki evi satıldı. 6.9 milyon dolar paha biçilen evin satışı 7,25 milyon dolara gerçekleşti.

Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki evi satılıyor!

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun 36 yaşında hayatını yitirdiği Los Angeles'taki İspanyol tarzındaki ev satılıyor. 4 yatak odası ve 3 banyosu bulunan ev 6.9 milyon dolar karşılığında (yaklaşık 24 milyon 639 bin TL) yeni sahibine kavuşacak.

Heidi Klum 11 milyon dolara Tavern Adası'nı alacak!

Ünlü Alman manken Heidi Klum, bir zamanlar Marilyn Monroe 'nin ev sahipliğini yaptığı adayı satın almak için kolları sıvadı.

Dünyanın en büyük billboard rekoru Gordion AVM'de kırılıyor!

Ankara Anıtkabir’de 6 bin kişilik gönüllü grubu ile Atatürk portresi oluşturarak Guinness rekoru kıran Onur Tümer ve MTL Organizasyon, yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Anıtkabir'de 6 bin kişilik Atatürk portresi oluşturulacak!

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 6 bin gönüllü, 26 Ağustos 2014 Salı günü Atatürk portresi ve imzası oluşturmak üzere Anıtkabir tören alanında buluşacak.

Marilyn Monroe portresi Haberi

Marilyn Monroe portresi

Pop art sanat akımının öncüsü Amerikalı ressam Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi, 195 milyon dolara satıldı.

"Shot Sage Blue Marilyn'' adlı portre New York'ta Christie's müzayede evinde açık artırmaya sunuldu.

Warhol'un sanatçı Marilyn Monroe'nun 1960'larda yaptığı portrelerinden biri olan eser, 195 milyon dolardan alıcı buldu ve 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu.

 Andy Warhol’un 1964 tarihli Marilyn Monroe portresine verilen para bir ABD sanat eserine verilen en yüksek miktar olarak kayıtlara geçti.

İsviçreli Thomas and Doris Ammann Foundation’a ait olan eserin satışından elde edilen gelir, çocuklara yardım vakıflarına bağışlanacak. Eseri alan kişi, hangi vakfa yardım yapılabileceğinde söz sahibi olabilecek.

Warhol'un Marilyn Monroe portresi, Rönesans döneminin ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın...