29 / 04 / 2024

Marina Ankara konut fiyatları

Marina Ankara konut fiyatları

Marina Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da hayata geçirildi. Projede yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Marina Ankara'da daireler 258 bin TL'ye!

Sinpaş Yapı'nın 1,5 milyar yatırımla Çankaya Oran'da 120 bin metrekarelik bit alanda hayata geçirdiği Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya başladı.

Marina Ankara'da teslimler Mart 2018'de!

Başkent'in yeni marinasında inşaat 2018 yılında bitecek Sinpaş Yapı'nm marina konseptiyle Başkent Ankara'da hayata geçirdiği Marina Ankara projesi Mart 2018'te teslim edilecek.

Marina Ankara Oran teslim tarihi!

Marina Ankara Oran teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Vadi ve Eymir Gölü manzaralı daire seçeneklerinin yer aldığı proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Marina Ankara konut fiyatları!

Marina Ankara konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Sinpaş Yapı imzası ile inşa edilen projenin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Marina Ankara Çankaya satılık!

Marina Ankara Çankaya satılık tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabilen proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Marina Ankara ile yeni evinize Oran'da yelken açın!

Firma bünyesinde 40 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabilen Marina Ankara Konutları Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Proje "Marina Ankara ile yeni evinize Oran'da yelken açın" sloganıyla tanıtılıyor.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Marina Ankara Oran satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 40 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat!

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Marina Ankara satış ofisi!

Marina Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 bin 566 daireden oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor.

Marina Ankara Konutları fiyat bilgisi 2018!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Marina Ankara Konutları'nda ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak..

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Sinpaş Marina Ankara'da 25 bin TL peşinatla!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmaya göre, 30 yaş üstü, 6 ay içinde konut almayı düşünen Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Marina Ankara oldu.

Marina Ankara Sinpaş Evleri ödeme planı!

Marina Ankara Sinpaş Evleri ödeme planı kapsamında 25 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. Marina Ankara proje fiyatları 293 bin TL'den başlıyor...

Oran Marina Ankara konut fiyatları!

Oran Marina Ankara konut fiyatları 293 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marina Ankara projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor...

Sinpaş Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Marina Ankara Evleri projesinde konut fiyatları 330 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara Evleri projesinde 2 bin 518 daire yer alıyor...

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Marina Ankara mega maketi ile büyük bir ilgi gördü!

Ankara’nın marinalı ilk ve tek konut projesi Marina Ankara’nın mega maketi, 15 Kasım Pazar günü yeni açılan tanıtım ofisinde görücüye çıktı.

Ankara'nın marinası, Sinpaş Marina Ankara!

Ankara'nın marinası, Sinpaş Marina Ankara sloganıyla hayata geçirilen projede konut fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara Çankaya satış fiyatları!

Marina Ankara Çankaya satış fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ödeme planı kapsamında fırsatlar sunan projede toplam 2 bin adet konut yer alıyor.

Marina Ankara konut fiyatları Haberi

Marina Ankara konut fiyatları

Marina Ankara  projesi toplam 2 bin 566 konuttan meydana geliyor. Proje Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da hayata geçirildi. 


1+1'den 7+1'e kadar farklı tip konut alternatifleri bulunan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor.


Marina Ankara  Evleri'nde daire fiyatları 422 bin 700 TL ile  2 milyon 611 bin TL arasında değişiyor. 125 bin metrekare alana sahip olan Marina Ankara'da teslimler Haziran 2018 tarihinde yapılacak. 


Marina Ankara Sinpaş Projesi ödeme kampanyası!

Marina Ankara Kazanç Festivali kapsamında 100 daire için geçerli olan sıfır faizle 100 ay vade imkanı sunuluyor. Marina Ankara Evleri ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 15 peşinat verildikten sonra yıl içinde 3 kez yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor. Projede kalan yüzde 55'lik kısım ise 100 ay...