04 / 05 / 2024

Marina Manzaralı Servis Apartmanları the grand tarabya

Marina Manzaralı Servis Apartmanları the grand tarabya

The Grand Tarabya 168 delüks odası, 80 süiti ve 1 kral dairesiyle Tarabya’nın muhteşem koyunda adeta göz kamaştırıyor....

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina, LifeX Konsepti ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katıyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfaklı 2+1 daire yer alıyor...

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda kampanya!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'de inşaatına başladığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için 120 aya kadar vade seçeneği sunuldu. Kalamış Marina manzaralı projede, fiyatlar 678 bin liradan başlıyor.

Çankaya Marina Ankara ev fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandı. Çankaya Marina Ankara ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

Marina Ankara Rezidans satış ofisi!

Marina Ankara Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandığı projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Marina Ankara ödeme planı kampanyası!

Marina Ankara ödeme planı kampanyası ile 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen projede Eymir Gölü ve Vadi manzaralı konutlar yer alıyor.

Marina Ankara Çankaya ödeme bilgisi!

Marina Ankara Evleri Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor. Eymir Gölü ve Vadi manzaralı dairelerin bulunduğu projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Çankaya ödeme bilgisi...

Oran Marina Ankara satış ofisi iletişim!

Oran Marina Ankara satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Eymir Gölü ve Vadi manzaralı dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 258 bin TL'den başlıyor.

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

Koç Holding'e Beta Marina Liman'ı için izin çıkmadı!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman hisselerinin tamamının Koç Holding’in bağlı şirketi Setur Servis Turistik AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Marina Ankara Çankaya fiyat!

Marina Ankara Çankaya fiyat listesi kapsamında daireler 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje Eymir Gölü ve Marina manzaralı olarak farklılık gösteriyor.

Marina Manzaralı Servis Apartmanları the grand tarabya Haberi

Marina Manzaralı Servis Apartmanları the grand tarabya

 Boğaz’da muhteşem bir konuma sahip olan ve 5 yıldızlı lüks bir otel olan The Grand Tarabya, aynı zamanda Boğaz manzaralı toplantı salonları, özel lezzetleri barındıran restoran ve barlarıyla da farklı beklentileri karşılıyor. Konuklar, Boğaz’ın en bakir noktalarından birindeki eşsiz lokasyonuyla İstanbul’un merkezlerinden uzaklaşmadan resort ortamını The Grand Tarabya’da bulabiliyorlar.


Uzun dönemli konaklamalar için tasarlanmış 30 adet Service Apartmanları ise otelin Boğaz’ın eşsiz manzaralarıyla şehir yaşamına bambaşka bir bakış getiriyor. Bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış ve 74m2’den 260m2’ye kadar değişen seçenekleri bulunan 30 adet servis apartmanı, beş yıldızlı yaşam konseptini İstanbul’un en güzel noktasında sunuyor.


Otelin concierge, housekeeping, oda servisi, kuru temizleme gibi tüm hizmetlerinden faydalanabilen The Grand Tarabya servis apartmanları sakinleri, aynı zamanda İstanbul’un en büyük Spa’sı Therapia’ya da...