07 / 05 / 2024

marina ordu projeleri

marina ordu projeleri

Ayhan Kaymaz, DOKA’nın hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü ‘marina inşası, iç sularda uygun yerlerde rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi’ projesi için en uygun yerin Ordu olduğunun altını çizdi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan Ordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan da kenti güzelleştiren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu'ya yeni rekreasyon alanı geliyor!

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

marina ordu projeleri Haberi

marina ordu projeleri

Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, Doğu Karadeniz kalkınma Ajansı’nın (DOKA) hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü ‘Marina İnşası, İç Sularda Uygun Yerlerde Rafting Parkurlarının Oluşturulması ve Yelken Sporunun Geliştirilmesi’ projesi için en uygun yerin Ordu olduğunu söyledi. Kaymaz, yaptığı açıklamada, Ordu’da özellikle turizm sektöründe olumlu yönde gelişmeler yaşandığını, yeni yapılan ya da yapılmakta olan 5 yıldızlı oteller, turistik tesisler, Çambaşı Kayak Pisti, Botanik Park ve Çikolata Vadisi gibi yatırımların bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca Ordu’nun turizm tanıtımında önemli bir yere sahip olan teleferik ve yamaç paraşütünün Ordu’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çektiğini vurgulayan Kaymaz, “Ordu­ Giresun Havaalanımız kısmetse bu yıl içerisinde hizmete açılacak. Ordu’nun yatırımlar açısından en büyük eksiği muhteşem deniz potansiyelini kullanamaması, bir limanının ya...