22 / 07 / 2024

Mark Wahlberg evini kim satıyor

Mark Wahlberg evini kim satıyor

ABD’li ünlü aktör ve müzisyen Wahlberg’in eski evi, bowling salonu, basketbol sahası gibi çeşitli sporlar için düzenlenmiş alanlarıyla sporseverler için adeta bir cennet.

Mark Wahlberg’in Beverly Hills’deki evini Coldwell Banker satacak!

ABD’li ünlü aktör ve müzisyen Wahlberg’in eski evi, bowling salonu, basketbol sahası gibi çeşitli sporlar için düzenlenmiş alanlarıyla sporseverler için adeta bir cennet.

Dumankaya İnşaat'tan eski evini getir yenisini al dönemi!

Dumankaya İnşaat, yeni finansman yöntemini devreye aldı. Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak ‘D Planı’, ‘eski evini getir yenisini götür’ prensibine dayanıyor. Sistemde eski ev peşinata sayılıyor.

Ata Demirer Cihangir’deki evini boşalttı!

Ata Demirer, evli olduğu dönemde Özge Borak’la oturduğu Cihangir’deki evini geçen hafta tamamen boşalttı. Evliliğini geçen ay bitiren Demirer, anıların olduğu evde hiçbir şey bırakmadı.

Ata Demirer, ayrılık sonrası evini tamamen boşalttı!

Ata Demirer, evli olduğu dönemde Özge Borak’la oturduğu Cihangir’deki evini geçen hafta tamamen boşalttı. Evliliğini geçen ay bitiren Demirer, anıların olduğu evde hiçbir şey bırakmadı.

Kuzey Ankara kentsel dönüşüm projesinde kaç hak sahibi evini teslim aldı?

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 18. Etap konutlarının teslimi sürüyor. Peki projede kaç hak sahibi evini teslim aldı? Finansman amaçlı konut satışları ne zaman başlıyor?

Tom Cruise Kolorado'da bulunan dağ manzaralı evini 59 milyon dolara satıyor!

Tom Cruise’un eşi Katie Holmes’dan ayrıldıktan sonra 20 seneden fazla yaşadığı Kolorado, Telluride bulunan lüks dağ manzaralı evini satışa çıkardı. Aktör, ev için 59 milyon dolar ( 130 milyon TL) istiyor.

Tom Cruise bu dağ evini satıyor! İşte fiyatı...

Ünlü aktör Tom Cruise, 20 yıla yakın bir süre boyunca meraklı gözlerden kaçıp "sığınma mekanı" olarak kullandığı dağ evini satışa çıkardı. Evin fiyatı oldukça yüksek...

Sinpaş'ta evini sen seç, taksitini sen belirle!

Sinpaş'ta evini sen seç, taksitini sen belirle kampanyası başladı. 10 projede geçerli olan kampanya kapsamında ban kredisiz, vade farksız ve ara ödemesiz daire sahibi olunuyor.

Mark Zuckerberg, Hawaii'den 100 milyon dolara arsa aldı!

Facebook' un kurucusu ve yaklaşık 30 milyar dolarlık servetin sahibi Mark Zuckerberg, Hawaii'de bulunan 2,8 kilometre büyüklüğündeki bir arsayı 100 milyon dolara satın aldı...

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Hayat Tepe'deki evini teslim aldı!

Her Salı akşamı sevenlerini Küçük Ağa dizisi ile ekrana kilitleyen küçük oyuncu Emir Berke Zincidi Hayat Tepe'deki evini teslim aldı. Bugün Zincidi ailesi evlerini inceledi.

iPhone 6'ya karşılık evini takasa veriyor!

ABD'nin Detroit kentinde yaşayan ve ismini açıklamayan bir adam, yerel bir emlak alım-satım sitesine verdiği ilanda, evini bir iPhone 6 ya da 32 GB hafızaya sahip iPad tabletle takas edebileceğini beyan etti...

Mark Zuckerberg'in bitmeyen tadilatı bıktırdı!

Facebook kurucu ortaklarından Mark Zuckerberg'in San Francisco'daki yeni villası tam 17 aydır tadilatta! Haftanın yedi günü çalışan kamyonlar ve tadilat gürültüsü yüzünden site sakinleri evlerinde oturamaz hale geldi.

Mark Zuckerberg'in evinde 17 aydır yenileme çalışmaları bitmedi!

Kişisel serveti 16 milyar dolardan fazla olan Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in başı, komşularıyla dertte. 30 yaşındaki Zuckerberg'in San Francisco'daki evinde 17 aydır yenileme çalışmalarının bitmemesi komşularını kızdırdı...

Mark Wahlberg evini kim satıyor Haberi

Mark Wahlberg evini kim satıyor

ABD’li aktör,müzisyen ve TV yapımcısı  Mark Wahlberg’in  Beverly Hills’deki muhteşem evinin satışını dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker Global gerçekleştirecek.

 Marc Wahlberg ‘in eski evi sporseverler için bir cennet gibi.  Evin içinde boks ringinden yeşil sahaya,  basketbol sahasından bowling ve jimnastik salonlarına,  sporseverleri  istedikleri her sporu yapabilecekleri imkanlar bulunuyor. 


 Burada yaşamayı istemek için spor bağımlısı olmaya da gerek yok aslında. Evin imkanları sadece spor alanlarıyla sınırlı değil çünkü.  Adeta profesyonel bir şef için düzenlenmiş mutfağı,  mini sinema salonu,  çocuklar ve suda eğlenmeyi seven yetişkinler için kaydıraklı yüzme havuzu ile bu muhteşem evin yeni sahibine sunacağı imkanlar, pek çok kişiyi cezbedecek nitelikte.


Evin içinde yer alan kapalı havuzun yanı sıra, mini şelalesiyle yeşillikler içinde küçük bir gölet şeklinde düzenlenmiş doğal havuzu...