18 / 05 / 2024

Mark Wahlberg’in Beverly Hills’deki evini Coldwell Banker satacak!

Mark Wahlberg’in Beverly Hills’deki evini Coldwell Banker satacak!

ABD’li ünlü aktör ve müzisyen Wahlberg’in eski evi, bowling salonu, basketbol sahası gibi çeşitli sporlar için düzenlenmiş alanlarıyla sporseverler için adeta bir cennet.



ABD’li aktör,müzisyen ve TV yapımcısı  Mark Wahlberg’in  Beverly Hills’deki muhteşem evinin satışını dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker Global gerçekleştirecek.

 Marc Wahlberg ‘in eski evi sporseverler için bir cennet gibi.  Evin içinde boks ringinden yeşil sahaya,  basketbol sahasından bowling ve jimnastik salonlarına,  sporseverleri  istedikleri her sporu yapabilecekleri imkanlar bulunuyor. 


 Burada yaşamayı istemek için spor bağımlısı olmaya da gerek yok aslında. Evin imkanları sadece spor alanlarıyla sınırlı değil çünkü.  Adeta profesyonel bir şef için düzenlenmiş mutfağı,  mini sinema salonu,  çocuklar ve suda eğlenmeyi seven yetişkinler için kaydıraklı yüzme havuzu ile bu muhteşem evin yeni sahibine sunacağı imkanlar, pek çok kişiyi cezbedecek nitelikte.


Evin içinde yer alan kapalı havuzun yanı sıra, mini şelalesiyle yeşillikler içinde küçük bir gölet şeklinde düzenlenmiş doğal havuzu ise oldukça huzur verici.  Pass Road’da bulunan 7 yatak odalı, 10 banyolu ev 30.000.000 Dolara satışa sunuldu.   


http://www.octeamwork.com/cp/homeowners-blog/


Geri Dön