06 / 07 / 2024

Marka Evleri projeleri

Marka Evleri projeleri

İNŞAAT sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş. Demetevler' de, Ankara' nın en lüks projelerinde dahi bulunmayan ayrıntılar ile donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor.

3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında kura çekilişleri son sürat devam ediyor. Bu esnada, “Hangi TOKİ evleri kiraya verilebilir, 3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?” soruları da yanıt aramaya başladı. İşte merak edilenler!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Bulut Orman Evleri'nin ön teslimi başladı!

Narlıdere'de hayata geçirilen BulutOrman Evleri'nin ön teslimi başladı. Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Tanyer, "Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz" dedi...

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Millileşme projeleri ile 42 şehit yakınına ev!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün “Millileşme projeleri” kapsamında, 42 şehit polisin ailesine evleri teslim edildi.

Şehir merkezindenki projelerin yıldızı parlıyor!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından İstanbul’un merkezi Şişli’de hayata geçirilen Kuleli Evleri Projeleri, lokasyon faktörü ve ulaşım alternatifleriyle konut sektöründe düşüş yaşanan şu dönemde şehir merkezinde olmanın avantajını yaşıyor... 

Niğde yeni projeleriyle marka kent olacak!

Son 8 yıl içinde Niğde’yi hayal dahi edilemeyen yatırımlarla tanıştıran Niğde Belediyesi, şehri gelecek nesillere taşıyacak yeni projeleri de aralıksız sürdürüyor. Yeni projelerle dört bir yanı adeta şantiye alanına dönen Niğde, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Karat 34 Evleri Haziran 2018'de teslim!

Forbes Türkiye’nin 2016 listesinde “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek Projeleri” arasında yer alan Karat 34 Evleri'nde teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor..

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

Marka Evleri projeleri Haberi

Marka Evleri projeleri

Marka Evleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını büdirdi. 


Fiyatlarımız makul karşılandı Demetevler sakinlerinin, sıradan, hiçbir özelliği bulunmayan konutlarda yaşamak zorunda olmadıklarını anlatan Kılıç, şurılan söyledi: "Lüks, kaliteli projeler sadece Oran'da, İncek'te, Çayyolu ya da Çukurambar'da olmak zorunda değil. Aynı kalitede, aynı lükse sahip binalar Demetevlerüe de yapümalı diye yola çıkak. Demetevler'de lüks, kaliteli konut inşa etme fikri risk miydi? Evet riskti. Başlangıçta yadırgansak da insanlar zamanla fiyatlarımızın, sunduğumuz kaliteye oranla makul olduğunu gördüler. Ankara'nın lüks semtlerindeki konfora, kaliteye Demetevlerde de ulaşılabileceğini ispatlamış olduk." "Bölgenin arkasına saklanan bir proje değil, bölgeye renk veren, değer katan bir projeyi hayata geçirmek istedik"...