11 / 05 / 2024

Marka Evleri lüksü Demetevler'e taşıdı!

Marka Evleri lüksü Demetevler'e taşıdı!

İNŞAAT sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş. Demetevler' de, Ankara' nın en lüks projelerinde dahi bulunmayan ayrıntılar ile donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor.



Marka Evleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını büdirdi. 


Fiyatlarımız makul karşılandı Demetevler sakinlerinin, sıradan, hiçbir özelliği bulunmayan konutlarda yaşamak zorunda olmadıklarını anlatan Kılıç, şurılan söyledi: "Lüks, kaliteli projeler sadece Oran'da, İncek'te, Çayyolu ya da Çukurambar'da olmak zorunda değil. Aynı kalitede, aynı lükse sahip binalar Demetevlerüe de yapümalı diye yola çıkak. Demetevler'de lüks, kaliteli konut inşa etme fikri risk miydi? Evet riskti. Başlangıçta yadırgansak da insanlar zamanla fiyatlarımızın, sunduğumuz kaliteye oranla makul olduğunu gördüler. Ankara'nın lüks semtlerindeki konfora, kaliteye Demetevlerde de ulaşılabileceğini ispatlamış olduk." "Bölgenin arkasına saklanan bir proje değil, bölgeye renk veren, değer katan bir projeyi hayata geçirmek istedik" diyen M. Yılmaz Kılıç, Demet Marka Evleri projesinin, emsal değeri düşük 2.3 bin metrekarelik alanda hayata geçirildiğini kaydetti. 


Star Ankara


Geri Dön