30 / 04 / 2024

Marka Evler konforu Demetevler'e taşıdı!

Marka Evler konforu Demetevler'e taşıdı!

Marka Evleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını bildirdi...



İnşaat sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş; Demetevler'de, Ankara'nın en lüks projelerinde dahi bulunmayan ayrıntılarla donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor. 


Marka Evleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını bildirdi. Demetevler sakinlerinin, sıradan, hiçbir özelliği bulunmayan konutlarda yaşamak zorunda olmadıklarını anlatan Kılıç, şunları söyledi: "Lüks, kaliteli projeler sadece Oranda, İncek'te, Çayyolu ya da Çukurambar'da olmak zorunda değil. 

Aynı kalitede, aynı lükse sahip binalar Demetevler'de de yapılmalı diye yola çıktık. Demetevler'de lüks, kaliteli konut inşa etme fikri risk miydi? Evet riskti. 


Ancak, 35 yıllık deneyimimiz, bu riski almanın zamanının geldiğini söylüyordu. Başlangıçta yadırgansak da insanlar zamanla fiyatlarımızın, sunduğumuz kaliteye oranla makul olduğunu gördüler. Ayrıca, bizim bu semte bir vefa borcumuz vardı. Hem bu borcu ödemiş olduk, hem de insanlara Ankara'nın lüks semtlerindeki konfora, kaliteye Demetevler'de de ulaşılabileceğini ispatlamış olduk." 



Ticaret Gazetesi 


Geri Dön