04 / 05 / 2024

Marka Kent Körfez çalışmaları devam ediyor

Marka Kent Körfez çalışmaları devam ediyor

Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran'ın tespit ettiği projeleri hayata geçirerek marka kent olma yolunda hızla ilerliyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, önceki gün Körfez'i denizden ve karadan inceleyerek bir takım çalışmaları yerinde denetledi.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

Ordu marka kent olacak!

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2 yıllık çalışmasını değerlendirerek, “Kentimizde sorunları çözmek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘marka kent’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Hasan Topal, Körfez Geçiş Projesi'ni değerlendirdi!

İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, İzmir'in kıyı ve kent tasarımlarını değerlendirerek kentin gündemindeki Körfez geçişi ve diğer plan tartışmalarını değerlendirdi.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Kocaeli Körfez'deki Hürriyet Caddesi yenilendi!

Körfez ilçesinin önemli arterlerinden olan Hürriyet Caddesi tamamen yenilendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Marka Kent Körfez çalışmaları devam ediyor Haberi

Marka Kent Körfez çalışmaları devam ediyor

Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran'ın tespit ettiği projeleri hayata geçirerek marka kent olma yolunda hızla ilerliyor.  Ekonomik ve kültürel gelişimini tamamlamış, altyapı sorunu olmayan ve her metrekaresi görsel güzelliklerle donanmış bir ilçe olma hedefinde olan Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran öncülüğünde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, önceki gün Körfez'i denizden ve karadan inceleyerek bir takım çalışmaları yerinde denetledi.  Körfez Belediyesi, ilçenin hızlı gelişen noktalarından biri olan Yarımca ve Mimarsinan mahallesinde asfalt gerçekleştirerek trafiği rahatlatacak yeni bir yolu daha tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Çalışma yapılan alanda inceleme yapan Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmalar hakkında şunları ifade etti, "Geldiğimiz bu zamana kadar Körfez'de tonlarca asfalt serimi gerçekleştirdik. Bütün yatırımlarımız daha modern bir Körfez için. Serilen tonlarca asfalt,...