28 / 07 / 2024

markalı konut inşaları nerede artacak

markalı konut inşaları nerede artacak

Konut üreticileri, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Otoyolu projesi sayesinde Yalova, Bursa, Balıkesir, Bilecik ve İzmir’i radarına aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut ve köy evi inşa edilecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerdeki konut inşalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bir Bakışta Markalı Konut Piyasası Raporu açıklandı!

İstanbul'da inşa edilen markalı konut projelerinde fiyatlar, son altı ayda birçok bölgede düşüş gösterdi. 

Konut alıcısı, markalı konut için yüzde 26 fark ödemeye hazır!

GYODER tarafından hazırlanan ‘Potansiyel Konut Alıcısı Büyüteç Altında-İstanbul Raporu’na göre konut alıcısı, markalı konut için yüzde 26 fark ödemeye hazır...

Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi!

İstanbul Sarıyer'de birçok inşaat şirketinin konut projesi yükselmeye devam ediyor. Sarıyer 38 mahalleden meydana geliyor. İşte Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi...

68 markalı projede 40 bin yeni konut inşa ediliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri 2017 yılında projelerine hız kesmeden devam etti. Yapımına başlanan 68 konut projesinde 40 bin yeni konut inşa ediliyor. 

İşte İstanbul'daki 41 markalı konut projesinin fiyatları!

Yeni yıla ev sahibi olmak isteyenler fırsatlardan yararlanmak için harekete geçti. Peki İstanbul'da markalı konut projelerinde fiyatlar ne kadar? İşte son dönemde çok konuşulan projeler ve fiyatları...

Taca İnşaat markalı konut inşa edecek!

TACA İnşaat, Cibuti'de bir otel, İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Konut projesi yapmakta geç kaldıklarını dile getiren Tayyar Akkurt arsa arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

Emlak Konut Anadolu'ya markalı konut üretmeye devam edecek!

Konya’nın Meram ilçesinde inşa edilecek Temaşehir Konya Projesi’nde 700 milyon liralık hasılat hedefi olduğunu söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Anadolu’ya markalı konut projeleri ile yayılma hedefimiz başarıyla devam ediyor.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

AGM Group markalı konut projelerinde yeniliğe gidiyor!

AGM Group, hayata geçireceği markalı konut projeleri ile inşaat sektöründeki klişe standartlara yeni bir boyut kazandıracak.

İşte kampanyalı 9 markalı konut projesi!

Markalı konut üreticileri konut sahibi olmak için yeterli peşinatı biriktirmemiş olanları veya bu yıl yüklü taksit ödemelerine girmek için bütçesi elverişli olmayanları ev sahibi yapmak için harekete geçti. İşte kampanyalı 8 konut projesi..

Markalı konut üreticileri 7 projede faiz oranlarını indirdi!

Merkez Bankası dün faiz koridorunun üst bandında yarım puanlık indirim yaptı. Markalı konut üreticileri ise bankalardan hızlı davranarak 1.29'a dayanan konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına çekti.

İnşaat sektöründe markalı konut projeleri daha çok tercih ediliyor!

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Türkiye’deki inşaat sektörünün gelişme sürecinden bahsetti. Güral, markalı konut projesi anlayışının Türkiye'deki inşaat sektörünün gelişmesi sonucu ortaya çıktığını belirtti.

markalı konut inşaları nerede artacak Haberi

markalı konut inşaları nerede artacak

Konut üreticileri, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Otoyolu projesi sayesinde Yalova, Bursa, Balıkesir, Bilecik ve İzmir’i radarına aldı. ‘Yakın İstanbul’ olarak anılacak bölge İstanbul’a alternatif arayan firmaların gözdesi olacak, markalı konut inşası hız kazanacak.



İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşüren 433 kilometre uzunluğundaki İstanbul-İzmir Otoyolu’nun en önemli ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü açıldı. Otoyol projesi ulaşım süresinde avantaj sağlamasının yanı sıra geçtiği Yalova, Bursa, Balıkesir ve İzmir’de arsa fiyatlarını uçurdu. Arsa fiyatlarının son 3 yılda yüzde 150’lere varan oranda arttığı belirtiliyor. Otoyol, çevresindeki illerde arsa fiyatlarını artırmakla kalmayacak, İstanbul’da sıkışan markalı konut sektörünü de ‘yakın İstanbul’a çekecek. İstanbul’a süre olarak yakınlaşan şehirler Anadolu’ya açılmak için fırsat kollayan konut sektörünün yeni adresi olacak.

İkinci dalga başlıyor

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut...