15 / 05 / 2024

markalı projelerde lokasyon önemli mi

markalı projelerde lokasyon önemli mi

İnşaat sektörünün temsilcileri, zorlu süreçten marka projelerin başarıyla çıktığının altını çizerek, “doğru lokasyonda, doğru projenin” satış sorunu yaşamadığını vurguladı.

Bilgiçler Yapı: Ticari gayrimenkul yatırımcısında yavaşlama yok!

İstanbul’da, dükkan ve ofislere talep artıyor. Gayrimenkul sektöründe, konut satış rakamlarında düşüş olurken, ticari gayrimenkul üreten markalı projelerde hareketlilik devam ediyor.

Markalı projelerde stoklar eridi!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, ülkemizde konut ihtiyacının yüksek olmasına rağmen gayrimenkul sektöründe yaşanan yavaşlama sonucunda yeni konut üretiminin sınırlı olması nedeniyle toplumda her bütçeye uygun ev bulmakta zorluk yaşandığını değerlendirdi...

Esenyurt'ta uygun fiyatlı 7 markalı konut projesi!

İstanbul'da konut almanın zorlaştığı bu dönemde vatandaş uygun fiyatlı evlere yöneldi. Peki Esenyurt'ya markalı projelerde fiyatlar ne kadar? İşte Esenyurt'ta uygun fiyatlı 7 markalı konut projesi...

Düşük peşinatlı 8 markalı konut projesi!

Markalı konut projelerinde düşük peşinatlı ödeme planları konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin de sunulduğu projelerde satışlar tam gaz devam ediyor. İşte düşük peşinatlı markalı konut projeleri...

E-5 yakınındaki markalı 15 konut projesi!

Markalı konut projelerinde, yatırım ya da oturum noktasında en belirleyici özelliklerin başında projenin konumu geliyor. Projenin bulunduğu lokasyon, ulaşım açısından büyük önem arz ediyor...

Koşuyolu-Altunizade'de metrekare fiyatı 6 bin dolara dayandı!

Koşuyolu ve Altunizade hızla değerleniyor. 2013-2014 yıllarında yeni projelerde birim metrekare fiyatı 4 bin dolar iken, bugün markalı projelerde bu oranın 6 bin dolara yükseldi.

Markalı projelerde 115 bin 487 konut satıldı!

EYG Grup, İstanbul’da satışı ve inşaatı devam eden 306 konutu inceledi. EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Stok yüzde 30 seviyesine ulaştı'' dedi.

Konut aidatının en yüksek olduğu ilçe Beşiktaş!

2016’da en fazla aidat bedelleri İstanbul Avrupa yakasındaki markalı projelerde talep edildi. En yüksek aidat bedeli metrekarede 18 lirayı buldu. Bu da 100 metrekare evde 1800 liraya denk geliyor. 3 büyük ilde en düşük aidat ise metrekare başına 0.33 lira ile Ankara’da.

İstanbul'da markalı konut projelerinin rekabet ettiği 3 bölge!

Türkiye'de konut sektörünün mimari, yapı kalitesi ve iyi yaşam imkanları açısından gelişmesine markalı konut projeleri öncülük ediyor.Lokasyon, konut alımında en önemli kriter. İşte Avrupa yakasında markalı konut projelerinin rekabet ettiği bölgeler.

İşte 250 bin TL'nin altında markalı konut projeleri!

Son yıllarda yapılan markalı projelerde orta ve üst gelir grubuna hitap eden konutlara ağırlık verilirken, şimdilerde daha düşük bütçelere yönelik konutlar da inşa edilmeye başlandı.

Markalı konut projelerinde 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, markalı projelerde artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

Markalı projelerde aidatlar ev satışını etkiliyor!

Son 15 yıl içinde popüler hale gelen site yaşamı beraberinde sosyal alanları da getiriyor. Çocuklu aileler için büyük rahatlık sağlayan bu konseptin rahatlığının yanı sıra ekonomik olarak da bir külfeti var. S

Markalı projelerde senetle ‘ev’lendik!

Reidin ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) tarafından hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi’ne göre senetli ev alımı mayıs ayında yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

markalı projelerde lokasyon önemli mi Haberi

markalı projelerde lokasyon önemli mi

İnşaat sektörünün, seçimler, Ramazan ve yaz tatili nedeniyle yaşadığı durgunluk bazı projelerde satışları durma noktasına getirdi. Sektör temsilcileri, zorlu süreçten marka projelerin başarıyla çıktığının altını çizerek, “doğru lokasyonda, doğru projenin” satış sorunu yaşamadığını vurguladı.


LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, kaliteye özen gösteren konut projelerinin başarılı olduğu bir süreçten geçildiğini ifade etti.

Buna karşın sadece kaliteli çalışmanın da bazı özel dönemlerde yetersiz kaldığını kaydeden Altuntaş, “Örneğin Ankara’nın çok sayıda bölgesinde başarılı konut projelerinin inşa edildiğini görüyoruz. Ancak çok kaliteli kurgulansa da yanlış konumlandığı için satış yapamayan çok sayıda proje de mevcut. Önemli olan doğru projeyi, doğru yerde hayata geçirebilmek. Bu doğrultuda ilerlediğinizde piyasadaki durgunluk sizi asla etkilemez” dedi.

Altuntaş, doğru lokasyonda, hedef kitleye...