28 / 04 / 2024

Marmara Ereğlisi halk toplantısı

Marmara Ereğlisi halk toplantısı

Borusan Trakya Elektrik Üretim San. ve Ticaret A.Ş tarafından; Trakya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 3 Şubat 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı yapılacak.

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Beklenen İstanbul depreminde tahminler değişiyor!

1-7 Mart Deprem Haftası'nda Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, "İki tane deprem olacak. Bir tanesi Küçükçekmece önünde. Bir tanesi de Marmara Ereğli'sinin önünde" dedi.

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Prof. Şener Üşümezsoy’dan deprem açıklaması!

Marmara Ereğli’sinde bugün gerçekleşen deprem sonrası beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, bugünkü  depremin Silivri-Tekirdağ fay hattında olduğunu söyledi.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde yazlık fiyatları yüzde 25 arttı!

Türkiye'de başlayan normalleşme sürecinde İstanbullular, bölgeye yaklaşık 100 kilometre mesafede olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki yazlık konutlara ilgi gösteriyor.

Prof. Ercan: Manisa depremi İstanbul’u etkilemez, Tekirdağ depreminden korkun!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa'da meydana gelen depremin ardından açıklama yaptı. Ercan, "Korkulması gereken Tekirdağ depremidir. Tekirdağ depremi Marmara Ereğlisi-Silivri arasında olacak" dedi...

İstanbul depremi ardından endişe verici açıklamalar!

İstanbul Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Marmara Denizi'nde yaşanan deprem, Silivri'ye komşu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ile Çorlu ilçelerinde de hissedildi...

Marmara Ereğlisi'nde 17.1 milyon TL'ye satılık tarla!

Marmara Ereğlisi Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Tekirdağ ili, Marmara Ereğlisi ilçesi, Marmaraereğlisi Mahallesi 1601 parsel ve 1602 parsel yer alan tarlaları 17 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Marmara Ereğlisi halk toplantısı Haberi

Marmara Ereğlisi halk toplantısı

Borusan Trakya Elektrik Üretim San. ve Ticaret A.Ş tarafından; Tekirdağ İli, Marmara Ereğlisi İlçesi Sultanköy Beldesi mevkiinde Trakya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali (600 MWm) projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılıma Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Meydan Kıraathanesi

Toplantı Tarihi: 03.02.2015

Toplantı Saati:...