29 / 04 / 2024

marmara kule nerede

marmara kule nerede

Kartal'da deniz ve Adalar manzaralı konumda Gizer ve Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Marmara Kule projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Marmara Kule adalar manzarasıyla beğeni topluyor!

Gizer - Işık İnşaat İnşaat ortaklığında Kartal Esentepe'de konumlandırılacak olan Adalar manzarasıyla beğeni topluyor.

Marmara Kule fiyat!

Marmara Kule fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Marmara Kule projesi Kartal’da inşa ediliyor.

Marmara Kule Kartal projesi Temmuz'da başlıyor!

Gizpa ve Yasin Işık İnşaat ortaklığındaki Marmara Kule projesi Kartal Soğanlık'ta başlıyor. Ruhsatı alınan Marmara Kule projesinde 246 adet rezidans ve 2 adet ticari birim bulunuyor...

Kartal Marmara Kule projesi nerede?

38 bin 270 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Marmara Kule Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası ‘nda inşa ediliyor. Peki Kartal Marmara Kule projesi nerede?

Marmara Kule teslim tarihi!

İçerisinde çocuk oyun alanı, açık havuz, ve otopark gibi ortak yaşam alanları bulunan Marmara Kule Kartal’da yükseliyor. Marmara Kule teslim tarihi net olarak belli değil.

Marmara Kule Kartal projesi!

Marmara Kule Kartal projesi Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Marmara Kule Kartal projesinde 298 araçlık otopark bulunuyor.

Marmara Kule nerede?

Gizer İnşaat ve Işık İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Marmara Kule Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Proje 38 bin 270 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Marmara Kule nerede?

Marmara Kule projesi Kartal'da yükseliyor!

Marmara Kule projesi 6 bin 503 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Marmara Kule Kartal iletişim!

Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat tarafından inşa edilen Marmara Kule Kartal 6 bin 503 metrekare alan üzerine yayılıyor. Marmara Kule Kartal iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Marmara Kule'nin www.marmarakule.com internet sitesi açıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Marmara Kule projesinin internet sitesi www.marmarakule.com açıldı.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Kiler Marmara Evleri nerede?

7 blok şeklinde yükselen Kiler Marmara Evleri 800 konut ve 25 ticari birimden meydana geliyor. Peki Kiler Marmara Evleri nerede?

marmara kule nerede Haberi

marmara kule nerede

Gizer ve Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ortaklığının İstanbul Kartal'da E-5 yanyol üzerinde hayata geçirmekte olduğu Marmara Kule projesinde1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan konut ve home ofis kullanımına uygun durumda bağımsız birimler yer alıyor. 6 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 32 katlı tek blok olarak yükselen Marmara Kule projesinde 4 bin metrekarelik alana yayılan 2 adet de ticari ünite bulunuyor. 

Soğanlık Metro istasyonunun  yanında, Kartal Adliyesi'ne yürüme mesafesinde konumlandırılan Marmara Kule projesinde yer alan 1+1 konutlar 72 ile 86 metrekare, 2+1 konutlar ise 159 ile 167 metrekare  olarak tasarlandı. 1+1 konutların  340.000 TL ile 545.000 TL, 2+1 konutların ise 775.000 TL ile 961.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışta olduğu Marmara Kule projesinde peşin ve banka kredli ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanırken...