02 / 05 / 2024

Marmara Kule teslim tarihi

Marmara Kule teslim tarihi

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Marmara Kule Kartal Projesi'nde 195 adet 1 oda 1 salon ve 51 adet 2 oda 1 salon daire bulunuyor. Peki Marmara Kule Kartal ne zaman teslim?

Marmara Kule teslim tarihi!

İçerisinde çocuk oyun alanı, açık havuz, ve otopark gibi ortak yaşam alanları bulunan Marmara Kule Kartal’da yükseliyor. Marmara Kule teslim tarihi net olarak belli değil.

Marmara Kule nerede?

Gizer İnşaat ve Işık İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Marmara Kule Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Proje 38 bin 270 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Marmara Kule nerede?

Marmara Kule Kartal ne zaman satışa çıkacak?

Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilecek olan Marmara Kule projesinde 51 adet 1 oda 1 salon ve 195 adet 2 oda 1 salon daire bulunuyor. Proje Gizer - Işık İnşaat imzası ile yükseliyor.

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi!

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İstanbul Beylikdüzü'de İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından hayata geçirildi. Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi ne zaman?

Mabeyn Marmara teslim tarihi!

Mabeyn Marmara projesi İstanbul Beylikdüzü'de yedi blok olarak Canan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Mabeyn Marmara teslim tarihi ne zaman?

Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara projesi toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşuyor. Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesi 152 adet daireden meydana geliyor. Peki Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Kiler Marmara Evleri teslim tarihi!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilen Kiler Marmara Evleri 800 konut ve 25 ticari birimden meydana geliyor. İşte Kiler Marmara Evleri teslim tarihi...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri teslim tarihi!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri teslim tarihi Mayıs 2018 yılı olarak belirtiliyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

495 konut, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana gelen Beylikdüzü Liv Marmara projesi 10 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi, Marmara Kule'nin tercihi!

Kartal’ın en avantajlı lokasyonunda konumlandırılan Marmara Kule’nin tercihi yüksek yapı inşaatlarının maksimum güvenlikle ve her türlü hava koşulunda aksamadan gerçekleştirilmesi sağlayan, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi oldu.

Marmara Kule teslim tarihi Haberi

Marmara Kule teslim tarihi

195 adet 1 oda 1 salon ve 51 adet 2 oda 1 salondan oluşan proje Marmara Kule İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal ilçesinde yükseliyor.


Marmara Kule Kartal ne zaman teslim sorusunun cevabından önce projenin özelliklerinden bahsedelim;


2 bin 627 metrekare ticari alana ve 38 bin 270 metrekare kapalı alana sahip olan Marmara Kule Kartal 31 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Marmara Kule Kartal ne zaman teslim?

Marmara Kule Kartal projesinin teslim tarihi kesin olarak belirtilmedi. 


Marmara Kule Kartal iletişim

Tel: 0216 574 35 37

Web: www.gizpainsaat.com

Nurbanu...