04 / 05 / 2024

Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılış

Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılış

Yer temini yapılan yer; Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vermesi için hazırlanan bir protokolle Beylikdüzü halkının hizmetine açılacak.

Marmara Park AVM arsasının kira değeri belli oldu! İşte o rakam!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 Ada, 102-103-110 parsellerde yer alan Marmara Park AVM arsasına ilişkin üst hakkı kira bedeli açıklandı. İşte o rakam...

Kuzey Marmara Otoyolu’nun 398.4 kilometresi tamam!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu'nun 398.4 kilometresi tamamlandı. Projenin son bölümü Çatalca’nın Nakkaş Mahallesi ile Başakşehir arasında bulunan 45 kilometrelik yolunda kısa sürede açılması planlanıyor.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Balıkesir Marmara Mahallesi'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Sancaktepe'de 30 aile tapularına kavuştu!

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde yıllardır tapularına kavuşmayı bekleyen 30 aile mutlu sona ulaştı.

Adıyaman Alitaşı Mahallesi 7 Hekimli ASM inşaatı son durum!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Alitaş Mahallesi 7 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuşacak!

Tuzla'nın Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki 250 aile bugün tapularına kavuşuyor. Bölgede 15 yıl boyunca devam eden tapu sorunu çözülecek.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Marmara Üniversitesi Maltepe yerleşkesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Başıbüyük Mahallesi, 1/5.000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı (Marmara Üniversitesi Yerleşkesi) askıya çıktı.

Marmara Ereğlisi'nde 17.1 milyon TL'ye satılık tarla!

Marmara Ereğlisi Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Tekirdağ ili, Marmara Ereğlisi ilçesi, Marmaraereğlisi Mahallesi 1601 parsel ve 1602 parsel yer alan tarlaları 17 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılış Haberi

Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılış


Belediyecilik ve yerel yönetim anlayışını yeni açtığı birimler ile kurumsallaştıran Beylikdüzü Belediyesi kurduğu Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün yeni projelerini halkla buluşturmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclisi’nde gündeme alınan konuya göre; Marmara Mahallesi Önder Caddesi D-6/E adresinde bulunan bina, Belediye tarafından yapılıyor.

İnşaat bakım onarım işlemleri devam eden ve yer temini yapılan yer; Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vermesi için hazırlanan bir protokolle Beylikdüzü halkının hizmetine açılacak. Aile Sağlığı Merkezlerinin vatandaşların hizmetine açılması, Sağlık Bakanlığı’nın görev ve yetkisi altında olacak. Ancak Belediye tarafından Marmara Mahallesi Önder Caddesi D-6/E adresindeki yerin tüm inşaat, onarım ve donanım işlemleri yaptırılarak vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanması için tahsis edildi.



Beylikdüzü...