05 / 05 / 2024

marmara metal yatırım

marmara metal yatırım

Genel Müdür Yardımcısı Nihat Öner, Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde alüminyum, demir, çelik ve döküm endüstrisine yönelik geniş bir yelpazede malzeme ve hammadde sağladıklarını ifade etti...

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Ne altın, ne dolar! Gümüşe yatırım kapan kazanacak! Bekleyin görün! Peki gümüş ne kadar?

Gümüş, altından sonra gelen en kıymetli metal olarak yerini alıyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması da yatırımcıların taleplerini değiştiriyor. Uzmanlardan gümüşe yatırım yapan kazanır açıklaması gelirken yatırıcıların sabırlı olmaları konu

Ne altın, ne de gümüş! Buna yatırım yapanlar 1 yılda yüzde 434 kazandı!

Değerli metal lityuma yatırım yapanlar 1 senede tam yüzde 434 kazandı.  Açıklanan rakamlara göre, lityum bu performansıyla hem altını hem de gümüşü solladı...

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Metal Yapı Konut'tan 15 Temmuz sonrası 1 milyar TL'lik yatırım!

Metal Yapı Konut bu yıl da yatırımlarına hız verdi. Şirketin Genel Müdürü Akın Karali, 15 Temmuz sonrasında 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirdiğini belirtti.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ziraat Bankası iki dev projeye milyar dolarlık yatırım yapacak!

Ziraat Bankası bu yıl Kuzey Marmara Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü dahil ulaşım ve altyapı sektörlerine en az 7 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Metal Yapı Konut'tan 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı!

Metal Yapı Genel Müdürü Akın Karali, 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul ve inşaat projesine yatırım yaptıklarını belirtti.

Metal Yapı Konut'tan 5 yılda 2,5 milyar dolarlık yatırım!

5 yıl için 2 buçuk müyar dolar yatırım yapmayı hedefleyen Metal Yapı Konut Ulus, Zekeriyaköy ve Göktürk'te yeni projelere başlayacak.

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ünlü tarafından tarihinde kuruldu.

MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fehmi Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.

marmara metal yatırım Haberi

marmara metal yatırım
Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde alüminyum, demir, çelik ve döküm endüstrisine yönelik geniş bir yelpazede malzeme ve hammadde sağladıklarını ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Nihat Öner, bu yıl 100 milyon TL'lik gayrimenkul, depo ve arazi yatırımı yaptıklarını bildirdi. Öner, yurtiçi ve yurtdışında müşteri odaklı stratejileri ile büyümeyi hedeflediklerini söyledi


Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde alüminyum, demir, çelik ve döküm endüstrisine yönelik geniş bir zincirde malzeme ve hammadde sağlayan Marmara Metal, bu yıl yatırıma ağırlık verdi. 2013 yılında 100 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Marmara Metal Genel Müdür Yardımcısı Nihat Öner, yaptıkları bu yatırımların gayrimenkul, depo, arazi yönünde olduğunu açıkladı.

Bu yıl sonunda cirolarımn geçen yıla oranla artış göstermesini beklediklerini söyleyen Öner, "Bu nedenledir ki 2014 ve takip eden yıllarda da...