02 / 05 / 2024

marmara turizm

marmara turizm

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Karadeniz ve Marmara sahillerini, dünya turizminde kalitenin temsilcisi olan mavi bayrakla donatmak için çalışmalara başladı.

Marmara ve Karadeniz, turizmde güney sahillerine rakip oluyor!

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Karadeniz ve Marmara sahillerini, dünya turizminde kalitenin temsilcisi olan mavi bayrakla donatmak için çalışmalara başladı.

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Sevim tarafından kuruldu.

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ileMustafa Hasan Eltez, Cem Türk ve Mehmet Metin Avcıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

Blue Marmara Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Katlanç ve Abderrahmane Benrahou ortaklığında kuruldu. 

Mr Marmara Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mr Marmara Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Al Obaıdı, Mohammed Khalaf, Rawad Obaıdı, Bakır Ahmed Khalaf ve Wısam Obaıdı ortaklığında kuruldu. 

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ünlü tarafından tarihinde kuruldu.

MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fehmi Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.

marmara turizm Haberi

marmara turizm


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Karadeniz ve Marmara bölgelerinde bulunan sahilleri, dünya turizminde kalitenin temsilcisi olan mavi bayrakla donatmak için çalışmalara başladıklarını bildirdi. 


Çelik, çok sayıda mavi bayrağın dalgalandığı Akdeniz ve Ege sahillerinin ardından Karadeniz ve Marmara'da da plajların hem yerli hem de yabancı turistleri kısa süre içinde mavi bayraklarıyla selamlayacağını söyledi. 


Türkiye'nin turizm sektöründe dünyada adından daha sık söz ettirir hale geldiğini vurgulayan Çelik, her geçen gün destinasyonlar arasına bir yenisinin daha eklendiğine dikkat çekti.  


Bakan Çelik, bu çerçevede Karadeniz ve Marmara'nın da deniz turizmindeki çizgisini yükseltmeyi planladıklarını belirtti.  


"Kuzey sahillerimizin de hak ettiği yeri almasını sağlayacağız" 


Ömer Çelik, Türkiye'yi turizmde bulunduğu noktaya getiren deniz kum güneş turizminde Akdeniz ve Ege sahilleri kadar Karadeniz ve Marmara'yı da tanınır kılmak istediklerini...