16 / 05 / 2024

Marmaraereğlisi İlkokulu açılışı

Marmaraereğlisi İlkokulu açılışı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “11 İlçeye 11 Okul Projesi” kapsamında inşa edilen Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı.

Marmaraereğlisi Belediyesi Tekirdağ'da arsa satacak!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 4 gayrimenkul satılıyor! 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Marmaraereğlisi yeni binası ile ilgili belediyeden açıklama!

Sosyal medyada tartışma konusu olan Marmaraereğlisi’nin yeni binası ile ilgili belediyeden açıklama geldi. 

TOKİ Marmaraereğlisi Sultanköy'de teslim dönemi başlıyor!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Sultanköy'de yer alan 232 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “11 İlçeye 11 Okul Projesi” kapsamında inşa edilen Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binası 2017'de açılıyor!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın ilçeye kazandırdığı 50 trilyonluk yatırımlardan birisi olan yeni belediye binasının kaba inşaatının bitirilmesinin ardından ikinci etap ihalesi yapıldı. Uyan yeni belediye binasının 2017 yılı Haziran ayında açılacağını belirtti.

Ankara Elmadağ'da Z-kütüphane açılışı yapıldı!

Elmadağ'daki Kurtuluş İlkokulu tarafından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlenen programda Z-kütüphane açılışı yapıldı. Kütüphane açılışına Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı.

Marmaraereğlisi Kamaradere'deki bina yüksekliğine izin!

Marmaraereğlisi'nin Kamaradere Mahallesinde bulunan sahilde, emsal alanına, bina yüksekliğine, çekme mesafesine ve 3621 sayılı kıyı kanuna aykırı binaların inşasına Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından izin verildi.

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 7 milyon 575 bin TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi İlçesi'nde yer alan 303,000,00 metrekare yüzölçümlü arsa Marmaraereğlisi Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 24 Eylül 2014 günü saat 14.00'da ihale ediliyor.

İdris Güllüce 23 Nisan'da Niğde'de okul açılışlarına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, 23 Nisan'da Niğde Valiliği'ni ziyaret edecek. Bakan Güllüce, "Dr. Servet Çetin İlkokulu ve Ortaokulu, Veli Bengü İlkokulu, Sevim ve Abdullah Altundal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılış Programı"na katılacak

Şırnak’ta 8 derslikli ilkokulun açılışı yapıldı!

Şırnak Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından Balveren beldesinde yapılan 8 derslik Balveren Gazi İlkokulu'nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Hasan İpek, Şırnak’ın eğitim için tüm yatırımları devam ettireceklerini söyledi...

Burhan Kuzu, Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulu'nun açılışına katıldı!

Esenler'de eskisinin yıkılıp yerine 53 derslikli Hasip Dinçsoy İlkokulu açılış töreni TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Kuzu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Kuzu, geri dönüşümün ve ekolojik dengenin de önemine değindi..

Marmaraereğlisi İlkokulu açılışı Haberi

Marmaraereğlisi İlkokulu açılışı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “11 İlçeye 11 Okul Projesi” kapsamında Marmaraereğlisi ilçesinde Marmaraereğlisi İlkokulu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi. Proje kapsamında toplam 242 derslik yapılacağı, bu dersliklerde toplam 7 bin 380 öğrencinin eğitim göreceği belirtildi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak törende yaptığı konuşmada, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet yelpazemizin çok geniş olduğunu belirtmek istiyorum. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için 11 ilçemize 11 okul projemiz kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz.11 ilçemize 11 okul projemiz kapsamında yapılacak olan özel eğitim okulu, ilkokul, ortaokul, lise, spor salonu gibi eğitim tesislerini ilçelerimize kazandıracağız. İlçelere yapılacak okulları belirlerken, ilçelerin ihtiyaçlarını dikkate aldık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün taleplerini değerlendirdik.  Marmaraereğlisi’nde temelini attığımız ilkokulun başta ilçemize ve tüm...